F FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε την καλύτερη Ταινία Τρόμου του 2012 - FilmBoy FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε την καλύτερη Ταινία Τρόμου του 2012 - FilmBoy
  • Latest News

    FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε την καλύτερη Ταινία Τρόμου του 2012


    Κάτι περισσότερο από 15 μέρες έμειναν για να μάθουμε τους νικητές των FilmBoy Awards 2013 (πάνω από 900 οι ψήφοι σας, μέχρι τώρα!), και τι θα λέγατε να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά στις υποψηφιότητες.

    Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα αρχίσω με τις Καλύτερες ταινίες τρόμου του 2012, όπου για πρώτη φορά έχουμε τόσο μεγάλο φαβορί.

    Το The Cabin in the Woods αποτέλεσε τη θετική έκπληξη της χρονιάς, με το Paranormal Activity 4 να είναι η αρνητική (έκπληξη;), καταφέρνοντας να μείνει έξω από τη δεκάδα.

    Στις υποψηφιότητες υπάρχουν δύο ισπανόφωνες ταινίες, αλλά όχι τα La Cara Oculta και Sleep Tight, δυο ταινίες που ήταν στο top-3 των φετινών Best Horror του Horrorant, για το λόγο ότι δεν προβλήθηκαν στις αίθουσες των ΗΠΑ - κανόνας απαράβατος εδώ και 4 χρόνια, από τη δημιουργία των FilmBoy Awards.

    Εκτός λοιπόν από τα [REC] 3 και Juan of the Dead, στη δεκάδα βρέθηκαν το Chernobyl Diaries του Oren Peli, το The Tall Man με τη Jessica Biel (η άλλη ευχάριστη έκπληξη), το αμφισβητούμενο Red Lights, το The Possession, το ανεπίσημο sequel The Collection και φυσικά, το V/H/S.

    Να μη ξεχάσω το Sinister, το οποίο άρεσε πολύ και δεν βρήκε διανομή στη χώρα μας, μέχρι τώρα.

    Ψηφίστε την καλύτερη ταινία τρόμου της χρονιάς,  στη συνέχεια.




     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε την καλύτερη Ταινία Τρόμου του 2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top