F Έρχεται το Equinox, η διαστημική διασκευή του Dead Calm; - FilmBoy Έρχεται το Equinox, η διαστημική διασκευή του Dead Calm; - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται το Equinox, η διαστημική διασκευή του Dead Calm;


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία μέσω του Hollywood Reporter, η Paramount Insurge ετοιμάζεται να σηκώσει μανίκια και να στρωθεί στη δουλειά αναφορικά με το Equinox.

    Πρόκειται για μία low-budget ταινία επιστημονικής φαντασίας, το σενάριο της οποίας θα υπογράψουν οι Boyes και Mason, το δίδυμο πίσω από την παραγωγή του θρίλερ Not Safe for Work, που πρόκειται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

    Αν και η υπόθεση δεν είναι ακόμα γνωστή , οι φήμες μιλάνε για μία διαστημική διασκευή του Dead Calm του 1989.

    Στο συγκεκριμένο φιλμ του Phillip Noyce, ένα ζευγάρι που πραγματοποιούσε αμέριμνο μία …βαρκάδα περισυλλέγει ένα ναυαγό, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι αδυσώπητος δολοφόνος.


    Αν πιστέψουμε τα παραπάνω ...



    ...θα παρακολουθήσουμε ένα ζευγάρι που ενώ βρίσκεται στη μέση μίας διαστημικής κρουαζιέρας βρίσκει και περιθάλπει ένα διαστημάνθρωπο που εξώκειλε σε κάποιον αστεροειδή (;).

    Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά αν τελικά μάθουμε περισσότερα ίσως σχηματίσουμε μία πιο σφαιρική άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το Equinox.

    Το θέμα μας καίει άλλωστε καθώς ο, τιδήποτε αφορά το τομέα sci-fi χτυπά εκείνο το καμπανάκι αδημονίας μέσα μας.

    Όπως και να έχει μείνετε συντονισμένοι στο Filmboy για περισσότερες πληροφορίες…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται το Equinox, η διαστημική διασκευή του Dead Calm; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top