F Εντυπωσιακό all star cast για το Monuments Men του George Clooney - FilmBoy Εντυπωσιακό all star cast για το Monuments Men του George Clooney - FilmBoy
  • Latest News

    Εντυπωσιακό all star cast για το Monuments Men του George Clooney


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Daniel Craig, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, John Goodman, Hugh Bonneville, Bob Balaban είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στην επόμενη σκηνοθετική δουλειά του George Clooney, με τίτλο The Monuments Men.

    Το The Monuments Men αποτελεί διασκευή του βιβλίου "The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History" του συγγραφέα Robert M. Edsel και πρόκειται για ένα δράμα που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ, καθώς ο ίδιος και οι Ναζί προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους, καταστρέφοντας όλα τα έργα τέχνης που είχαν κλαπεί κατά τη διάρκεια ανόδου τους στην εξουσία, ενώ παράλληλα μια ομάδα ιστορικών τέχνης και επιμελητές μουσείων προσπαθούν να τα διασώσουν.

    Όπως αναμενόταν ο George Clooney έχει αναλάβει ...



    ...και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ σύμφωνα με το Deadline ένας ακόμη έρχεται να προστεθεί στο all star cast, με τον Matt Damon να βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν ρόλο.

    Την σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο Clooney σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Grant Heslov και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την 1η του Μάρτη στην Ευρώπη, με την Smokehouse Pictures του Argo στην συμπαραγωγή και μουσικό score από τον Alexadre Desplat (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 και Part 2, The King's Speech).

    Οι Sony και 20th Century Fox έχουν αναλάβει από κοινού την παραγωγή της ταινίας, με την πρώτη να αναλαμβάνει και τη διανομή στην εγχώρια αγορά.

    Εντυπωσιακό καστ, πιασάρικη οσκαρική θεματολογία και...να υποθέτουμε από τώρα σε υποψηφιότητες και βραβεία για τα Όσκαρ του 2014;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εντυπωσιακό all star cast για το Monuments Men του George Clooney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top