F Πρώτη εικόνα με τον Tom Cruise στο All You Need Is Kill - FilmBoy Πρώτη εικόνα με τον Tom Cruise στο All You Need Is Kill - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτη εικόνα με τον Tom Cruise στο All You Need Is Kill


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Η Warner Bros. Pictures δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία (από τις πολλές που λογικά θα ακολουθήσουν) της νέας ταινίας , με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, η οποία τιτλοφορείται All You Need Is Kill (αν ο τίτλος αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο του φιλμ τρίβουμε ήδη τα χεράκια μας).

    Η ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Hiroshi Sakurazaka, αναμένεται να δει το …σκοτάδι των αιθουσών προβολής στις 14 Μαρτίου του 2014.

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Doug Liman, γνωστός για τα Jumper, The Bourne Identity, Mr. And Mrs. Smith και Fair Game, γεγονός που μάλλον θετικά μας προδιαθέτει καθώς η δράση και η γρήγορη πλοκή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά και των παραπάνω αλλά και άλλων ταινιών στις οποίες έχει πάρει μέρος, είτε ως σκηνοθέτης είτε ως παραγωγός...




    O Tom Cruise θα υποδυθεί τον Bill Cage ο οποίος αναλαμβάνει να προστατέψει τη γη από την εισβολή μίας στρατιάς ιδιαίτερα επιθετικών εξωγήινων. 


    Είπαμε, αν ο τίτλος καθρεφτίζει το όλο concept τότε πρέπει να περιμένουμε ένα alien splatter φιλμ. 

    Αν μάλιστα λάβουμε ως ένα έξτρα στοιχείο τη φωτογραφία την οποία προαναφέραμε, τότε αρχίζουμε να μετράμε με αγωνία αντίστροφα μέχρι τις 14 Μαρτίου του ’14.

    Βλέπετε, δεν είναι δα και αδιάφορο να βλέπεις έναν Cruise, ντυμένο με κάθε λογής σιδερικό να τρέχει με φόντο μία τεράστια έκρηξη (;). 


    Από την άλλη, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε σχετικά με το πόσα εξωγήινα «γατάκια» έχουν θερίσει τα «πιστολάκια» τα οποία είναι ενσωματωμένα στη στολή του και επομένως δεμένα στα χέρια του. 

    Το κράνος αλά Starship Troopers είναι μία άλλη ιστορία ενώ το βλέμμα τρόμου, προσπάθειας, οργής του Cruise λέει όλη την υπόλοιπη ιστορία.

    Αν μπορούμε να στήσουμε ολόκληρο σενάριο από μία και μόνο φωτογραφία αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει όταν μάθουμε περισσότερα για το All You Need Is Kill!




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτη εικόνα με τον Tom Cruise στο All You Need Is Kill Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top