F O Boris Kodjoe των Resident Evil στη κινηματογραφική μεταφορά του Addicted - FilmBoy O Boris Kodjoe των Resident Evil στη κινηματογραφική μεταφορά του Addicted - FilmBoy
  • Latest News

    O Boris Kodjoe των Resident Evil στη κινηματογραφική μεταφορά του Addicted


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    O Boris Kodjoe, μετά την ολιγόλεπτη παρουσία στα δύο τελευταία Resident Evil Afterlife και Retribution, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο Addicted.

    O γεννημένος στην Αυστρία έγχρωμος ηθοποιός, είχε εμφανιστεί και στο Surrogates με τον Bruce Willis αλλά και στην βραχύβια σειρά Undercovers του J.J. Abrams (Star Trek, Lost).

    Σύμφωνα με το Variety, το Addicted είναι βασισμένο στο best seller βιβλίο της αφροαμερικανίδας συγγραφέως ερωτικών μυθιστορημάτων Zane και η υπόθεση του έχει ως εξής.


     "Η Zoe Reynard είναι μια επιτυχημένη αφροαμερικανίδα επιχειρηματίας με ακμάζουσα επιχείρηση, παντρεμένη με έναν άντρα που αγαπούσε από τα παιδικά της χρόνια και τρία υπέροχα παιδιά.

    Παρ'ότι θεωρεί πως δεν αξίζει να ρισκάρεις όλα αυτά για να βρεις την ευχαρίστηση που θέλεις, με τον τρόπο που θέλεις, νιώθει αβοήθητη μπροστά στην ακατανικητη επιθυμία και εθισμό ...του σεξ.

    Η ιστορία της ξετυλίγεται μπροστά σε μια συμπονετική θεραπεύτρια, στην οποία πήγε για βοήθεια, όπου αρχίζει να διηγείται με κάθε καυστική λεπτομέρεια, μια ιστορία γεμάτη ενοχές και επιθυμίες, από την επικοινωνία της μ'έναν ευαίσθητο καλλιτέχνη μέχρι τις επαφές της με έναν τραχύ και βίαιο άντρα που την οδηγεί προς την καταστροφή.

    Καθώς η ζωή της αρχίζει ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και οι σεξουαλικές της περιπέτειες την οδηγούν σε επικίνδυνες επιλογές, η Zoe αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο για να ανακαλύψει την πηγή της μοιραίας της έλξης προς όλα αυτά.

    Ανατριχιαστικά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και πειρασμοί οδηγούν σε μια κορύφωση που μπορεί να απειλήσει την λογική, τον γάμο μέχρι και τη ζωή της...Zoe.
    "

    Η παραγωγή και διανομή θα είναι της Lionsgate, με τον Bille Woodruff των Honey, Beauty Shop να έχει έρθει σε επαφές για τη σκηνοθεσία.

    Με τέτοια περιγραφή να σου σηκώνεται η...τρίχα, φαίνεται να ακροβατεί μεταξύ arlekin και soft porn.
    Όσοι πιστοί προσέλθατε!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O Boris Kodjoe των Resident Evil στη κινηματογραφική μεταφορά του Addicted Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top