F Η MGM ετοιμάζει δύο συνέχειες για το επιτυχημένο Skyfall - FilmBoy Η MGM ετοιμάζει δύο συνέχειες για το επιτυχημένο Skyfall - FilmBoy
  • Latest News

    Η MGM ετοιμάζει δύο συνέχειες για το επιτυχημένο Skyfall

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ακόμα δεν το είδαμε το Skyfall και όχι μόνο ακούμε για την επόμενη ταινία της σειράς, αλλά για τις...δύο επόμενες!

    Φυσικά αυτό δεν θα πρέπει να παραξενεύει κανέναν, πάντα έτσι γινόταν με τον 007 ειδάλλως δεν θα τον βλέπαμε κάθε δύο χρόνια.

    Τώρα μάλιστα που η MGM έχει λύσει τα οικονομικά της προβλήματα και μέχρι να αποσυρθεί από το ρόλο ο Daniel Craig, θα αργήσει πολύ να εμφανιστεί πάλι, κενό τεσσάρων και βάλε χρόνων ανάμεσα στις Bond ταινίες.

    Προχωρώντας στο ζουμί, σύμφωνα με το Dealine και την Daily Mail, ο σεναριογράφος του Gladiator, John Logan που είχε αναλάβει να φρεσκάρει το αρχικό σενάριο των Neal Purvis και Robert Wade για το Skyfall, θα αναλάβει τελικά όχι μία (όπως αρχικά ακουγόταν) αλλά τις δύο επόμενες ταινίες της σειράς!



    Λέγεται μάλιστα πως θα πρόκειται για μια ιστορία που θα χωριστεί σε δύο μέρη, όπως συνέβη και με τα Casino Royale, Quantum of Solace.

    Ο Logan, είχε ρίξει ήδη την ιδέα στους παραγωγούς Barbara Broccoli και Michael Wilson, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Skyfall και αυτή την στιγμή γράφει το σενάριο της πρώτης εξ αυτών και 24η της σειράς.

    Τίτλος και ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το επόμενο φθινόπωρο στα φημισμένα Pinewood Studios, με σκοπό να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2014.

    Οι πρώτες κριτικές για το Skyfall, λένε πως μας εισάγει σε πολλούς νέους χαρακτήρες, κάτι που φαίνεται και από τα trailer αν λάβουμε υπόψιν την παρουσία του reboot-αρισμένου Q.

    Αφού τα επόμενα δύο θα λειτουργούν πάλι ως μια ενιαία ιστορία, γίνεται ακόμα πιο φανερό πως το Skyfall είναι ένα νέο ξεκίνημα, μετά την εισαγωγή των δύο προηγούμενων αλλά και μια ταινία/μετάβαση για τις επόμενες.

    Με άλλα λόγια...άλλος ένας λόγος να ανυπομονούμε τα μάλα για το Skyfall!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η MGM ετοιμάζει δύο συνέχειες για το επιτυχημένο Skyfall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top