F Το φουτουριστικό Logan's Run μέχει χωρίς τον Ryan Gosling - FilmBoy Το φουτουριστικό Logan's Run μέχει χωρίς τον Ryan Gosling - FilmBoy
  • Latest News

    Το φουτουριστικό Logan's Run μέχει χωρίς τον Ryan Gosling


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τελικά ο Ryan Gosling δεν θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον σκηνοθέτη Nicolas Winding Refn.

    Σύμφωνα με το Variety, χωρίς να δοθεί στην δημοσιότητα κάποιος συγκεκριμένος λόγος, ο Ryan Gosling αποχώρησε από το Logan's Run κάτι που θέτει υπό αμφισβήτηση και το αν θα συνεχίσει ο Winding Refn από το πόστο του σκηνοθέτη.

    Το Logan's Run είναι βασισμένο στην ομώνυμη κλασική νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του 1967 από τους συγγραφείς William F. Nolan και George Clayton Johnson, ενώ το 1976 είχε γνωρίσει ήδη μια μεταφορά στον κινηματογράφο με τους Michael York, Jenny Agutter και Farrah Fawcett.

    Η ιστορία αφορά ...



    ...σε μια μελλοντική κοινωνία όπου απαιτείται να θανατώνεται όποιος συμπληρώνει μια συγκεκριμένη ηλικία, ενώ όποιος κατάφερνε να αποδράσει, διώκονταν ως επικηρυγμένος από τους λεγόμενους κυνηγούς Sandmen.

    Ο Logan του τίτλου αναφέρεται σε έναν από αυτούς, που θα αναγκαστεί κι ο ίδιος να βρεθεί κυνηγημένος.

    Η Warner Bros που το είχε αναλάβει, διατείνονταν πως θα είναι πιο low-tech sci-fi σε σχέση με το φουτουριστικό σκηνικό της παλαιότερης μεταφοράς, καθιστώντας παράλληλα πιστότερη στο αρχικό λογοτεχνικό υλικό.

    Μέχρι να δούμε σε ποιον τελικά θα δοθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος και αν θα αποχωρήσει από τη σκηνοθεσία ή όχι ο Nicolas Winding Refn, θα απολαύσουμε το δίδυμο Gosling-Refn στο crime-drama Only God Forgives.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το φουτουριστικό Logan's Run μέχει χωρίς τον Ryan Gosling Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top