F Οι νέες ...μαγικές εμμονές του Hollywood στο trailer του Now You See Me - FilmBoy Οι νέες ...μαγικές εμμονές του Hollywood στο trailer του Now You See Me - FilmBoy
  • Latest News

    Οι νέες ...μαγικές εμμονές του Hollywood στο trailer του Now You See Me


    Ετοιμαστείτε για τη νέα εμμονή του Hollywood.

    Προσφάτως, ο McG υπέγραψε για να σκηνοθετήσει το Castle Magic, που βασίζεται σε μια μυστική Χολιγουντιανή λέσχη για μάγους, αλλά δεν είναι καν η πρώτη ταινία της νέας αυτής θεματικής εμμονής.

    Την επόμενη χρονιά θα δούμε δυο τέτοιες ταινίες, το The Incredible Burt Wonderstone και το Now You See Me, τα οποία επικεντρώνονται και τα δύο γύρω από θαυματοποιούς.

    Αν είναι όλα όσο διασκεδαστικό φαίνεται να είναι το τελευταίο, δεν πρέπει να διαμαρτύρεται κανείς μας.

    Σκηνοθετημένο από τον Louis Leterrier, το Now You See Me έχει ως πρωταγωνιστές τους Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco και Woody Harrelson ως ένα φημισμένο κουαρτέτο μάγων που συνεργάζονται για μια σειρά παραστάσεων.

    Τα απροσδόκητα φινάλε τους προσελκύουν τη προσοχή ενός πράκτορα του FBI (Mark Ruffalo) και ενός πράκτορα της Ιντερπόλ (Melanie Laurent), όταν αποδεικνύεται η συμμετοχή τους σε ληστείες πλουσίων προς όφελος των φτωχών.

    Michael Caine και Morgan Freeman συμπληρώνουν το εντυπωσιακό cast.
    Δείτε το πρώτο επίσημο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



     
    Now You See Me trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι νέες ...μαγικές εμμονές του Hollywood στο trailer του Now You See Me Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top