F Η Cate Blanchett ως κακιά μητριά στη νέα έκδοση της Σταχτοπούτας από τη Disney - FilmBoy Η Cate Blanchett ως κακιά μητριά στη νέα έκδοση της Σταχτοπούτας από τη Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Η Cate Blanchett ως κακιά μητριά στη νέα έκδοση της Σταχτοπούτας από τη Disney


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Με τόσες καινούριες αναβαθμισμένες εκδοχές των κλασικών παραμυθιών που βλέπουμε σήμερα, η βασίλισσα του είδους Disney δεν γινόταν να μην ξαναμπεί στο παιχνίδι.

    Η νέα live action εκδοχή της Σταχτοπούτας, είχε ανακοινωθεί από το 2010 με σεναριογράφο τον Chris Weitz που σκηνοθέτησε τα About A Boy, New Moon και Golden Compass.

    Τα σκηνοθετικά ηνία εδώ πέρα, ανατέθηκαν στον Mark Romanek (Never Let Me Go, One Hour Photo) και σύμφωνα με το Variety, η Cate Blanchett βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κακιάς μητριάς.

    Αν τελικά δεχτεί ...



    ...που είναι και το πιθανότερο, θα είναι περίεργο να δούμε πως τα καταφέρνει και ως κακιά, σε έναν ρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει.

    Έχουμε εμπιστοσύνη στο αστείρευτο ταλέντο μιας κορυφαίας ηθοποιού και μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να την ξαναθαυμάσουμε ως Galadriel στο Hobbit: An Unexpected Journey.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Cate Blanchett ως κακιά μητριά στη νέα έκδοση της Σταχτοπούτας από τη Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top