F Το teaser trailer του νέου Evil Dead διέρρευσε και σοκάρει! - FilmBoy Το teaser trailer του νέου Evil Dead διέρρευσε και σοκάρει! - FilmBoy
  • Latest News

    Το teaser trailer του νέου Evil Dead διέρρευσε και σοκάρει!


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Πριν λίγες ημέρες όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο πρόσφατο New York Comic-Con festival, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρώτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο reboot του θρυλικού Evil Dead, της κατ’ εμέ καλύτερης, low budjet ταινίας τρόμου που γυρίστηκε ποτέ.

    Κρίνοντας από το πρώτο αυτό άτυπο teaser trailer, o νεαρός Fede Alvarez – πάντα κάτω από την προστατευτική ασπίδα των Raimi, Campbell  και της λοιπής παλιοπαρέας - όχι μόνο φαίνεται να έκανε καταπληκτική δουλειά αλλά όπως όλα δείχνουν, να φτάνει στο σημείο να κοντράρει στα ίσα ακόμα και το πρωτότυπο.

    Οι αντιδράσεις του κοινού από την πρώτη αυτή επαφή, όπως ακούγεται και από το βίντεο, είναι παραπάνω από ενθουσιώδεις, και δείχνουν  το μέγεθος της προσμονής του για το πιο αναμενόμενο  horror του 2013...




    Για την ιστορία, στο νέο αυτό κεφάλαιο παρακολουθούμε και πάλι την ιστορία μιας ομάδας εικοσιπεντάρηδων, η οποία  βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος, με αφορμή την απεξάρτηση του ενός από τις ναρκωτικές ουσίες.


    Πέφτουν όμως πάνω στο διαβόητο βιβλίο των νεκρών και αφού διαβάσουν ένα απόσπασμα του, το «πάρτι» αρχίζει…

    Οι δαίμονες ξυπνούν, καταλαμβάνουν ένα-ένα τα μέλη της παρέας και  ο αγώνας για επιβίωση ξεκινά!

    Πρωταγωνιστούν οι Jane Levy ( η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης κωμικής σειράς Suburgatory), Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Elizabeth Blackmore, Jessica Lucas και φυσικά… Bruce Campbell (λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;)

    Κρατήστε την αναπνοή σας και απολαύστε το (όσο προλαβαίνετε, γιατί ενδέχεται να αποσυρθεί)!
    Περιμένω εντυπώσεις…



    Original Video- More videos at TinyPic
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το teaser trailer του νέου Evil Dead διέρρευσε και σοκάρει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top