F Resident Evil movie Marathon: Επίλογος και συμπεράσματα - FilmBoy Resident Evil movie Marathon: Επίλογος και συμπεράσματα - FilmBoy
  • Latest News

    Resident Evil movie Marathon: Επίλογος και συμπεράσματα

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Αρκεί να έχεις παίξει μερικές φορές τα παιχνίδια, και άμεσα θα καταλάβεις πως οι ταινίες εμπνέονται μεν από εκεί, δανειζόμενες την εξωτερική εμφάνιση ζόμπι, τεράτων, χαρακτήρων και λοιπών, αλλά...μέχρις εκεί.

    Είπαμε δημιουργική ελευθερία, ακόμα και αν πρόκειται για videogame και actionfests, αλλά αυτό δεν πρέπει να συνεπάγεται και καλλιτεχνικό θάνατο.

    Τα Resident Evil κατάντησαν 90λεπτα βίντεοκλιπ σαν τα Saw και Underworld με μια αρκετά καλή ταινία, κανά δυο μέτρια sequel που βλέπονται και μερικές ακόμη αρπαχτές που δεν προχωρούσαν καθόλου την υπόθεση και θα μπορούσαν να αποτελούν μία μόνο ταινία ή επεισόδιο σειράς.

    Να μην μιλήσω για βασικότατους χαρακτήρες των παιχνιδιών που έμοιαζαν κομπάρσοι και χρησιμοποιούνταν σε όποιο sequel τους κατέβαινε...


     

    Το Retribution ήταν να γυριστεί back-to-back με την 6η ταινία, η οποία έχει ήδη επιβεβαιωθεί.

    Δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο όταν και η υπόθεση των παιχνιδιών έχει καταντήσει σαν τούρκικη τουαλέτα, που έχει να καθαριστεί απ'την ποταπαγόρευση.

    Με το φινάλε του Retribution, είναι σίγουρο πως θα δούμε ότι πιο straight actionfest και τερατοειδές μπορούν να σκεφτούν.

    Και φυσικά θα παρακολουθήσουμε για μια ακόμη φορά, το καπρίτσιο του ζεύγους Jovovich-Anderson, με τους Jill και Leon να μένουν στο background.

    Εγώ ο φτωχός και ταπεινός (και λιγομίλητος!) Τσώκος, μπορώ να έχω μια απαίτηση;

    Ξανακάντε τουλάχιστον μελαχρινή την Jill Valentine...και αν στο φινάλε σκοτώνεται η Alice/Jovovich (αφού σώσει τον κόσμο φυσικά), δεν θα με χάλαγε.

    Φυσικά αν αυτό συμβεί, ο Paul W.(orking) S.(hit) Anderson, δεν θα έχει φάει μόνο παντόφλα αλλά και διαζύγιο...αν και δεν το πολυβλέπω.

    Όπως και να ΄χει, πάω να ξαναδώ το πρώτο και το Extinction και φυσικά να λιώσω όλα τα soundtrack.

    Υπομονή μέχρι την τελική Evil σφαλιάρα και ότι κύτταρο μάς έχει απομείνει, θα το κάψουμε κι αυτό...


    * Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Resident Evil movie Marathon ΕΔΩ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Resident Evil movie Marathon: Επίλογος και συμπεράσματα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top