F 3 Νέα spots, 1 clip από το ντοκιμαντέρ και το τραγούδι του Skyfall - FilmBoy 3 Νέα spots, 1 clip από το ντοκιμαντέρ και το τραγούδι του Skyfall - FilmBoy
  • Latest News

    3 Νέα spots, 1 clip από το ντοκιμαντέρ και το τραγούδι του Skyfall


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Σε ένα μήνα και κάτι, θα εισβάλει στις αίθουσες και ο πολυαναμενόμενος καινούριος James Bond.

    Τα διεθνή sites μας τροφοδοτούν ήδη με πάσης φύσεως clips και ειδήσεις για το Skyfall και υποθέτω πως μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία, θα έχουν βγει άλλα τόσα.

    Αρχικά, δείτε τρία επικά spot, το πρώτο γιαπωνέζικης προέλευσης με μια αστεία japan-ικη φωνή στο φινάλε, ενώ το δεύτερο προβλήθηκε στα Βραβεία Emmy.








    Ακολουθεί και το απαραίτητο για την προώθηση, behind the scenes featurette.




    Τέλος κυκλοφόρησε και το πρώτο κλιπ από το ντοκιμαντέρ Everything or Nothing:The Untold Story of 007 του Steven Ridley, που θα κάνει πρεμιέρα 5 Οκτωβρίου.

    Ένα ντοκιμαντέρ το οποίο γυρίστηκε επ'ευκαιρία των 50 χρόνων που κλείνει φέτος ο 007.




    Σε άλλα νέα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά πως ο Daniel Craig θα επιστρέψει για τουλάχιστον άλλες δύο ταινίες, με την επόμενη και 24η της σειράς να βρίσκεται ήδη στα πλάνα των MGM και Sony για το 2014.

    Επιπλέον και μετά από πολύμηνες φήμες, το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας θα το ερμηνεύσει πράγματι η Adele και θα ντεμπουτάρει διαδικτυακά στο επίσημο site της καλλιτέχνιδος, το βράδυ της Πέμπτης, συμπίπτοντας και με την 50η επέτειο της πρώτης προβολής του Dr No. (σ.σ. όλα τα έχουν σκεφτεί οι άτιμοι!).

    Αξίζει να σημειώσουμε πως το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου και θα περιλαμβάνει την πλούσια ηχητική συνοδεία 77μελούς ορχήστρας.

    Όπως δήλωσε και η ίδια η Adele:



    "Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική ως προς τη συμμετοχή μου στο τραγούδι του Skyfall και ο λόγος ήταν η πολύ πίεση και δημοσιότητα που υπάρχει όταν πρόκειται για ένα Bond τραγούδι.

    Όμως ερωτεύθηκα το σενάριο ενώ έπεσαν και μερικές πολύ καλές ιδέες στο στούντιο, καταλήγοντας έτσι να μην το πολυσκέφτομαι.

    Ήτα επίσης πολύ διασκεδαστικό να ηχογραφείς σύντομα για ένα και μόνο κομμάτι και όντας κάτι που δεν είχα ξανακάνει, ήταν συναρπαστικό.

    Όταν ηχογραφήσαμε τα έγχορδα, ήταν απ΄τις πιο περήφανες στιγμές τις ζωής μου και είμαι σίγουρη πως όταν φτάσω 60 χρονών, θα λέω στους ανθρώπους πως κάποτε εκείνα τα χρόνια, ήμουν ένα Bond girl!"

    Σας αφήνουμε με τα πρώτα poster του ντοκιμαντέρ και του τραγουδιού.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3 Νέα spots, 1 clip από το ντοκιμαντέρ και το τραγούδι του Skyfall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top