F Οι 10 τυχεροί που θα βρίσκονται στη προβολή του V/H/S στις Νύχτες Πρεμιέρας - FilmBoy Οι 10 τυχεροί που θα βρίσκονται στη προβολή του V/H/S στις Νύχτες Πρεμιέρας - FilmBoy
  • Latest News

    Οι 10 τυχεροί που θα βρίσκονται στη προβολή του V/H/S στις Νύχτες Πρεμιέρας

    Μακάρι να είχα 133 προσκλήσεις για όλους όσους έστειλαν συμμετοχή για τη προβολή του V/H/S στις Νύχτες Πρεμιέρας, αλλά έχω μόνο 10.

    Ωστόσο, θα χαρώ να σας δω όλους στο ODEON ΟΠΕΡΑ (Ακαδημίας  57), να γνωριστούμε και να πιούμε ένα ποτάκι στον όμορφο χώρο της αίθουσας (ΒΓΑΛΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ONLINE ΕΔΩ) – αλλά προφανώς θα χαρώ περισσότερο αν γεμίσετε τις αίθουσες των Village και Odeon από 11 Οκτωβρίου, όταν και βγαίνει επίσημα το V/H/S στις αίθουσες (μη ξεχνιόμαστε).

    Εξάλλου, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να παρακολουθείς ένα θρίλερ σε σκοτεινή αίθουσα, με έντονη και δυνατή μουσική και τον διπλανό σου να φοβάται όσο εσύ.

    Οι παρακάτω 10 τυχεροί θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο της αίθουσας (με την επίδειξη της ταυτότητας τους, φυσικά) το Σάββατο στις 23.30.

    Αν κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, είναι κρίμα να πάει χαμένη η πρόσκληση, ειδοποιήστε να πάει κάποιος άλλος.

    Μπάμπης Μενδρινός
    Ελισάβετ Χρυσοβιτσάνου
    Θανάσης Τσαρμανίδης
    Γιάννης Χατζόπουλος
    Γιώργος Φρεσκάκης
    Κοσμάς Γιαννίκος
    Βάσω Καλφάογλου
    Παναγιώτης Χρονόπουλος 
    Γιώργος Κουκουμπάνης.
    Σωτήρης Νανόπουλος
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι 10 τυχεροί που θα βρίσκονται στη προβολή του V/H/S στις Νύχτες Πρεμιέρας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top