F Τελευταίο trailer για το ParaNorman - FilmBoy Τελευταίο trailer για το ParaNorman - FilmBoy
  • Latest News

    Τελευταίο trailer για το ParaNorman

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η Focus Features μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο web trailer για το ParaNorman, λίγο πριν την κυκλοφορία του στην Αμερική στις 17 Αυγούστου. 

    Εντάξει λοιπόν, και να μην θέλαμε, θα την δούμε. 
    Ύστερα, από τέτοιο promo που έχει γίνει. 
    Trailer after trailerBehind the scenes υλικό, ακόμα και ΤV-spots με πρωταγωνιστές ήρωες της ταινίας, τα οποία έχουν θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες, έχουμε παρακολουθήσει.

    Πέρα από τα αστεία όμως, όντως πρόκειται για πολύ καλή δουλειά και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, φαίνεται να συνδυάζει άψογα horror και comedy στοιχεία, με άφθονες δόσεις γέλιου...



    Ο μικρός Νόρμαν λοιπόν θα προσπαθήσει να σταματήσει την κατάρα των μαγισσών που βαραίνει εδώ και αιώνες την πόλη του και να αποτρέψει το ξύπνημα των νεκρών.

    Η σκηνοθεσία ανήκει στους Sam Fell και Chris Butler, ενώ το cast που έδωσε τις φωνές του, αποτελείται από τους Casey Affleck, Alex Borstein, John Goodman, Anna Kendrick, Leslie Mann, Christopher Mintz-Plasse, Kodi Smit-McPhee και Elaine Stritch.

    Την δημιουργία του LAIKA studio, υπενθυμίζω ότι εδώ στην Ελλάδα θα αργήσουμε λίγο περισσότερο να τη δούμε, αφού αναμένεται για τις 13 Σεπτέμβρη. 

    Are you already afraid enough?
    You should be!
    The rise of the zombies begins…

    ParaNorman trailer 3 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τελευταίο trailer για το ParaNorman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top