F Η ιστορία της Alice στα 3 νέα εκρηκτικά clip του Resident Evil: Retribution - FilmBoy Η ιστορία της Alice στα 3 νέα εκρηκτικά clip του Resident Evil: Retribution - FilmBoy
  • Latest News

    Η ιστορία της Alice στα 3 νέα εκρηκτικά clip του Resident Evil: Retribution

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    "My name is Alice ...and this is my story."

    Είτε είσαι φαν ενός franchise είτε όχι, πάντα αξίζουν οι μικρές ή μεγάλες ανασκοπήσεις.

    Εν αναμονή λοιπόν του 5ου Resident Evil, κυκλοφόρησε ένα μικρό, γρήγορο και πορωτικό clip, που ενώνει αποσπάσματα απ'όλες τις προηγούμενες ταινίες.

    Όπως γινόταν στην αρχή κάθε ταινίας, έτσι κι εδώ έχουμε την φωνή της Alice να μάς διηγείται τι προηγήθηκε, ξεκινώντας απ'την καινούρια ταινία, κάνοντας rewind και ξανά μπροστά.

    Για bonus, σας έχω στο τέλος δύο καινούρια σποτάκια που μόλις κυκλοφόρησαν.


    Από το footage που είδαμε μέχρι τώρα, το Resident Evil: Retribution φαίνεται να είναι το πιο action packed και μετ-αποκαλυπτικό της σειράς, με τόσα μεταλλαγμένα τέρατα, ζόμπι, εκρήξεις, ανατινάξεις και slow motion.

    Το πρώτο παραμένει και θα παραμένει το πιο κλειστοφοβικό, αλλά όταν απ΄την δεύτερη κιόλας ταινία έδωσαν ξεκάθαρο action στίγμα στη σειρά, σαν τέτοια πλέον πρέπει να αντιμετωπίζεται.

    Μακάρι το πέμπτο να είναι το καλύτερο των action packed sequels ή τουλάχιστον να μην έχει τόσο έντονα κοπιαρισμένες σκηνές απ΄τα Matrix.

    Η κυκλοφορία στην Αμερική αναμένεται για 12 Σεπτεμβρίου ενώ εμείς θα το δούμε μόλις μία εβδομάδα αργότερα.




    Resident Evil: Retribution featurette: 'Alice's... από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ιστορία της Alice στα 3 νέα εκρηκτικά clip του Resident Evil: Retribution Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top