F Εντυπωσιακό trailer του νέου Κινέζικου Kung Fu Tai Chi 0 - FilmBoy Εντυπωσιακό trailer του νέου Κινέζικου Kung Fu Tai Chi 0 - FilmBoy
  • Latest News

    Εντυπωσιακό trailer του νέου Κινέζικου Kung Fu Tai Chi 0

    Καλά νέα για τους φίλους των IP Man και του Detective Dee ή αλλιώς των Κινέζικων steampunk ταινιών Kung Fu, καθώς το Tai Chi 0 του Stephen Fung θα βγει στην Αμερική πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

    Συγκεκριμένα, η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει σε επιλεγμένες αίθουσες των ΗΠΑ στις 19 Οκτωβρίου, χάρη στην Well Go USA, η οποία κυκλοφόρησε κι ένα trailer.

    Στο θρυλικό χωριό Chen, όλοι είναι masters των πολεμικών τεχνών και χρησιμοποιούν μια ισχυρή μορφή του Tai Chi σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

    Ο Yang φτάνει στο χωριό για να διδαχτεί τη τέχνη, αλλά διαπιστώνει ότι απαγορεύεται στους χωρικούς να διδάξουν το μυστικό σε ξένους.

    Όταν όμως ένας μυστηριώδης άνδρας έρχεται με μια τρομακτική ατμοκίνητη μηχανή και σχεδιάζει να κατασκευάσει μια σιδηροδρομική γραμμή μέσα στο χωριό, οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να εναποθέσουν την πίστη τους στον Yang, ο οποίος έχει κι ο ίδιος μια μυστική δύναμη.


    Η σκηνοθεσία είναι του Stephen Fung και η σκηνές δράσης ‘χορογραφούνται’ από τον θρυλικό Sammo Hung (IP Man 2), ενώ στη παραγωγή βρίσκεται και ο Jet Li.

    Δείτε το trailer στη συνέχεια.
    Απίστευτο;



    Tai Chi 0 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εντυπωσιακό trailer του νέου Κινέζικου Kung Fu Tai Chi 0 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top