F Νέο υποτιτλισμένο trailer για το From Up On Poppy Hill του Goro Miyazaki - FilmBoy Νέο υποτιτλισμένο trailer για το From Up On Poppy Hill του Goro Miyazaki - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο υποτιτλισμένο trailer για το From Up On Poppy Hill του Goro Miyazaki

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Στην περιοχή της Yokohama, παρακολουθούμε ένα εφηβικό ρομαντικό ειδύλλιο που διαδραματίζεται την περίοδο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του 1964 που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο. 

    Συγκεκριμένα βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων και γνωρίζουμε την ιστορία δύο νεαρών μαθητών λυκείου. 

    Καθώς η χώρα παλεύει να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της, ύστερα από την καταρράκωση που προκάλεσε ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος, η νέα γενιά προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά σε ένα επιτυχημένο μέλλον, χωρίς να ξεχάσει την αίσθηση από το παρελθόν της.

    Η animated αποτυπωμένη ομορφιά της Yokohama, το λιμάνι, η βλάστηση και οι πλαγιές που εμφανίζονται ως τοπίο, σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό soundtrack, αιχμαλωτίζουν τον παλμό αυτής της νεανικής ρομαντικής ιστορίας και την ελπίδα μιας νέας «αυγής», μιας νέας «ημέρας» για το έθνος.

    Η ταινία προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2011 στην Ιαπωνία με  τίτλο Kokuriko-zaka kara. και τον περασμένο Ιούνιο ο Τσώκος παρουσίασε ένα trailer και γκρίνιαζε που ήταν χωρίς υποτίτλους...



    Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε όμως trailer με αγγλικούς υπότιτλους και αν και ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημη ημέρα κυκλοφορίας, αναμένεται το επόμενο διάστημα και στην Αμερική, έστω και με κάποια καθυστέρηση. 

    Ο μεταφρασμένος τίτλος της ταινίας θα είναι From Up On Poppy Hill και η σκηνοθεσία ανήκει στον Goro Miyazaki, ο οποίος είναι γιος του διάσημου σκηνοθέτη και σεναριογράφο Hayao Miyazaki (δημιουργός του εκπληκτικού Spirited Away).

    Μπορεί το From Up On Poppy Hill να μην έχει στοιχεία φαντασίας, όπως οι ταινίες του Miyazaki που συνήθως έχουν, αλλά φαίνεται μια πολύ προσεγμένη δουλειά. Εσάς πώς σας φαίνεται;  

    From Up On Poppy Hill trailer (English Subs) από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο υποτιτλισμένο trailer για το From Up On Poppy Hill του Goro Miyazaki Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top