F Οι πρώτες εικόνες της Chloe Moretz και της Julianne Moore στο remake Carrie - FilmBoy Οι πρώτες εικόνες της Chloe Moretz και της Julianne Moore στο remake Carrie - FilmBoy
  • Latest News

    Οι πρώτες εικόνες της Chloe Moretz και της Julianne Moore στο remake Carrie

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Μέρος του buzz γύρω από την δημιουργία της Kimberly Peirce της νέας μεταφοράς του βιβλίου του Stephen King, Carrie, οφείλεται στο γεγονός ότι η ταινία θα βρίσκεται πιο κοντά στο μυθιστόρημα από ό, τι η κλασική έκδοση του Brian De Palma, και ως εκ τούτου θα διαφέρουν σημαντικά.

    Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και αλήθεια, αλλά προς το παρόν οι δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ταινία τονίζουν τις ομοιότητες μεταξύ της νέας έκδοσης της Peirce και του original του De Palma.

    Έ
    χουμε λοιπόν μία φωτογραφία που δείχνει την Carrie (Chloë Moretz), αφού την έχουν περιλούσει με αίμα χοίρων στην κορύφωση της πρώτης εμπειρίας στο χορό, η οποία είναι επίσης η αρχή της βίαιης έκρηξης της καταπιεσμένης και σεξουαλικά απογοητευμένης νεαρής.

    Η άλλη δείχνει τη Julianne Moore ως αυστηρά θρησκευόμενη μητέρα της Carie, η οποία ενεργεί ως πρωταρχική καταστολέας του κοριτσιού.

    Το Entertainment Weekly που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, έκανε μια αντιπαράθεση που παρουσιάζει τη σύγκριση των στιγμιότυπων από την ταινία του De Palma, για να τονίσει πόσο μοιάζουν με το remake.

    Δείτε τις δύο εικόνες παρακάτω.
    Γνώμες;



     

















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι πρώτες εικόνες της Chloe Moretz και της Julianne Moore στο remake Carrie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top