F Άλλο ένα εντυπωσιακό trailer του ...Ναζι-άρικου Iron Sky - FilmBoy Άλλο ένα εντυπωσιακό trailer του ...Ναζι-άρικου Iron Sky - FilmBoy
  • Latest News

    Άλλο ένα εντυπωσιακό trailer του ...Ναζι-άρικου Iron Sky

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Όχι...λένε την αλήθεια.
    They come in peace!

    Για το Iron Sky είχε δημιουργηθεί καιρό τώρα ένας σχετικός ντόρος.
    Άλλωστε ποιανού δεν θα κινούσε την περιέργεια το να τοποθετήσεις ...διαστημικούς Ναζί ...στο Φεγγάρι;

    Ψάχνοντας σε παλιότερα ποστ του Filmboy για τις σχετικές βοήθειες, ο Mr. Χατζηπαπάς μας/σας είχε ενημερώσει καιρό πριν (...πολύ πολύ καιρό πριν) γι'αυτήν την πρωτότυπη sci-fi-κωμωδία.

    Αρχικά κυκλοφόρησαν διάφορα teaser και trailer όπου μάς έδειχναν ελάχιστα πράγματα και ζητούσαν χρηματοδότηση απ΄τον κόσμο.

    Τελικά ο Φιλανδός σκηνοθέτης Timo Vuorensola βρήκε χρηματοδότες για να συνεχιστεί το φιλμ και έτσι η ταινία γυρίστηκε κανονικά, ολοκληρώνοντας post production (μοντάζ, εφέ κλπ.) με το τελικό μπάτζετ των 7,5 εκατομμυρίων Ευρώ να συμπληρώνεται από δωρεές και χορηγίες...




    Στις τελευταίες στιγμές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των Ναζί διέφυγε της καταστροφής, καταφεύγοντας στην Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού.

    Κατά τη διάρκεια 70 χρόνων απόλυτης μυστικότητας και έχοντας φτάσει πλέον στο 2018, οι Ναζί κατασκεύασαν ένα γιγαντιαίο διαστημικό φρούριο με ένα τεράστιο στόλο ιπτάμενων δίσκων.

    Όταν ο Αμερικανός αστροναύτης James Washington (Christopher Kirby) προσγειώνει το σκάφος του Lunas Lander υπερβολικά κοντά στη βάση των Ναζί, ο Φύρερ του Φεγγαριού (Udo Kier) αποφασίζει πως η ένδοξη στιγμή ανακατάληψης της Γης,έφτασε νωρίτερα απ'όσο περίμεναν.

    Ο Washington ισχυρίζεται πως η αποστολή ήταν απλά ένα διαφημιστικό για τον πρόεδρο των ΗΠΑ (Stephanie Paul) αλλά οι Ναζί θεωρώντας το κατάσκοπο, αποφασίζουν πως το 4ο Ράιχ...πρέπει να δράσει!

    Δύο αξιωματικοί των Ναζί, ο αδίστακτος Klaus Adler (Gφtz Otto) και η ιδεαλιστής Renate Richter (Julia Dietze), ταξιδεύουν στην Γη για να προετοιμάσουν την εισβολή.

    Καθώς πλησιάζει η ώρα της επίθεσης και ετοιμάζοντας να χτυπήσουν την απροετοίμαστη Γη, κάθε άνδρας, γυναίκα και το ίδιο το έθνος, θα πρέπει να επαναξιολογήσουν τις προτεραιότητές τους.

    Κανονική διανομή για Ευρώπη και Αμερική δεν υπάρχει, αλλά έχουν γίνει κάποιες προβολές από τα μέσα Απριλίου σε Σκανδιναβικές χώρες.

    Το Ign όμως κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα καινούριο, ολοκληρωμένο trailer και σεις μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    Παρακολουθώντας το, σου έρχονται στο μυαλό τα Star Wars, το ρετροφουτουριστικό sci-fi, η παρωδία, το cult και γενικά μια ...Ναζι-άρικη αίσθηση διακωμώδησης!

    Θα καλοπεράσουμε μάλλον με τούτο δω και τα στοιχεία διαστημικής περιπέτειας και παρωδίας.
    Filmboy Pictures...για κανονίστε τίποτα και για εδώ πέρα!

    Iron Sky trailer 4 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άλλο ένα εντυπωσιακό trailer του ...Ναζι-άρικου Iron Sky Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top