F Το Wolf pack του Hangover 3 πάει στο Μεξικό για κακό τέλος; - FilmBoy Το Wolf pack του Hangover 3 πάει στο Μεξικό για κακό τέλος; - FilmBoy
  • Latest News

    Το Wolf pack του Hangover 3 πάει στο Μεξικό για κακό τέλος;

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Η τρελοπαρέα του Hangover επιστρέφει με το τρίτο και τελευταίο (πιθανότατα) μέρος της, το οποίο όπως μάθαμε από δημοσιεύματα, κατά κύριο λόγο θα εξελιχθεί στην Τιχουάνα του Mexico, ενώ θα γίνουν και ενδιάμεσες στάσεις στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας.

    Όλοι οι γνωστοί θα επιστρέψουν για αυτό το τελευταίο μέρος (Galifianakis, Justin Bartha, Bradley Cooper, Ed Helms αλλά και ο Mike Tyson) που θα διαφέρει απο τα υπόλοιπα δύο ...και καλύτερα εδώ που τα λέμε καθώς το δεύτερο ήταν μια κακή κόπια του πρώτου.

    Πληροφορίες για την υπόθεση δεν γνωρίζουμε πέραν του οτι οι τρείς φίλοι θα πάνε να βγάλουν απο την ψυχιατρική κλινική τον τέταρτο της παρέας (ναι καλά καταλάβατε, τον Gaifianakis) και λογικά κάπου θα τα πιούνε και θα ξεχάσουν το επόμενο πρωί τι έχει συμβεί.

    Μένει μόνο να δούμε αν ...


    ...η σκέψη που είχε ο σεναριογράφος τής δεύτερης ταινίας  Craig Mazin που τους θέλει όλους νεκρούς στο φινάλε θα υλοποιηθεί.

    Όπως και να 'χει, ο σκηνοθέτης Todd Phillips επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και η ταινία αναμένεται να βγεί στις αίθουσες στις 24 Μαίου 2013.

    Πως σας φαίνονται όλα αυτά;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Wolf pack του Hangover 3 πάει στο Μεξικό για κακό τέλος; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top