F Η ξυρισμένη Charlize Theron μιλάει με ενθουσιασμό για το Mad Max Fury Road - FilmBoy Η ξυρισμένη Charlize Theron μιλάει με ενθουσιασμό για το Mad Max Fury Road - FilmBoy
  • Latest News

    Η ξυρισμένη Charlize Theron μιλάει με ενθουσιασμό για το Mad Max Fury Road

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Φαντάζομαι θα είδατε το βίντεο στο Horrorant, με τις πρόσφατες δηλώσεις της Charlize Theron.

    Η αλήθεια είναι πως δεν έχει σταματήσει τις διάφορες συνέντευξεις για το Prometheus και αυτό μόνο καλό είναι, γιατί σε μία από αυτές ξεφούρνισε κάποια πράγματα και για το νέο Mad Max.

    Μην χάνοντας το ενδιαφέρον της μετά τις τόσες αναβολές του πρότζεκτ, η πανέμορφη Charlize δήλωσε ενθουσιασμένη στο Collider:



    "Αρχικά θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μέσα Ιουλίου στην Ναμίμπια της Αφρικής.Πιστεύω είναι ένας ενδιαφέρον κόσμος, για τον οποίο ενδιαφέρομαι κι εγώ πραγματικά και πιστεύω το ίδιο θα νιώσει και το κοινό.
    Νιώθω πως το ορίτζιναλ Mad Max δημιούργησε έναν τόσο ζωντανό κόσμο, που βρίσκω διασκεδαστικό να γυρνάμε πίσω και να προσπαθούμε να το επαναφανταστούμε. 
    Οι αναβολές ήταν πολλές, ο George (σ.σ. Miller, σκηνοθέτης)έπρεπε να τελειώσει το Happy Feet, ύστερα ήρθαν οι τρομερές πλημμύρες στην Αυστραλία και η έρημος της δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει παντελώς, κάτι που ακούγεται απαίσιο. 
    Στην ουσία ανακτήθηκε με έναν όμορφο τρόπο, που όμως δεν μας βόλευε καθόλου για τα γυρίσματα και αυτό ήταν τεράστιο πρόβλημα για εμάς.
    Το σενάριο είναι ακριβώς το ίδιο που μας είχε δωθεί πριν 3 χρόνια, απλά λίγο πιο εφοδιασμένο και όσο για τον ρόλο μου, ο George δημιούργησε έναν θηλυκό χαρακτήρα που όμοιο του δεν έχω ξαναδιαβάσει. 
    Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω το κορίτσι στο Mad Max, γιατί δεν ήθελα απλά να είμαι το κορίτσι.
    Μέχρι που διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα "Ω, Mad Max ...λυπάμαι για σένα!"
    Το υλικό που μου έχει δωθεί είναι πραγματικό δύσκολο και είναι μια πρόκληση για μένα, κάτι που μου συμβαίνει σπάνια.
    Πάντως και οι δύο χαρακτήρες είναι εξίσου σπουδαίοι.
    Ο Mad Max δεν είναι ο αρχικός, είναι ο αναθεωρημένος και είναι ο Tom Hardy...ο οποίος είναι απίστευτος.
    Και όλα αυτά κάνουν την εμπειρία περισσότερο συναρπαστική.
    Στ΄αλήθεια...πεθαίνω να ξεκινήσουμε, έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι'αυτό."

    Ενθουσιασμένη για τους πάντες και τα πάντα η Theron ενώ δεν ξέχασε να...θερίσει το κεφάλι της.
    Γιατί η Charlize...το πε και το κανε!

    Απ΄τις παρακάτω φωτογραφίες, φαίνεται ο άκρατος επαγγελματικός της ζήλος όπου ήδη έχει ξυρίσει το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου.

    Οπότε, θέλοντας και μη, θα πρέπει πλέον να την χωνέψουμε ως σωσία της Ripley στο Alien 3 ή της Natalie Portman στο V For Vendetta.
    Ή...της Sinead O'Connor!

    Τέλος στο καστ έχουν προστεθεί και οι Nicholas Hoult, Zoe Kravitz του X-Men: First Class συν τους Adelaide Clemens και Riley Keough, ενώ το Fury Road θα είναι η πρώτη από δύο ταινίες που θα γυριστούν απανωτά και θα reboot-άρουν τον μεταποκαλυπτικό κόσμο της αρχικής τριλογίας.

    Ανυπομονούμε και μεις και για νεότερα...stay here!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ξυρισμένη Charlize Theron μιλάει με ενθουσιασμό για το Mad Max Fury Road Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top