F Gyllenhaal και Davis κατά του συστήματος παιδείας στο trailer του Won't Back Down - FilmBoy Gyllenhaal και Davis κατά του συστήματος παιδείας στο trailer του Won't Back Down - FilmBoy
  • Latest News

    Gyllenhaal και Davis κατά του συστήματος παιδείας στο trailer του Won't Back Down


    Έχοντας αντιμετωπιστεί τον ρατσισμό την εποχή των Πολιτικών Δικαιωμάτων του Αμερικάνικου Νότου με τη βοήθεια της Emma Stone στο The Help το περασμένο καλοκαίρι, η Viola Davis τώρα αναλαμβάνει να αντιμετωπίση τη σύγχρονη κρίση της δημόσιας εκπαίδευσης με τη βοήθεια της Maggie Gyllenhaal στο Won't Back Down.

    Σε σκηνοθεσία Daniel Barnz (Beastly) από ένα σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Brin Hill, το δραματικό φιλμ ακολουθεί δύο αποφασισμένες μητέρες που συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός ειδικού σχολείου για 'δύσκολα' παιδιά σε μια γειτονιά του Pittsburgh.

    Μαζί τους ο Oscar Isaak ως δάσκαλος που αποτελεί και το love interest της Gyllenhaal, γιατί πάντα χρειάζεται σε αυτές τις ταινίες.

    Το Won't Back Down ανοίγει στις 28 Σεπτεμβρίου, μια ημερομηνία καθόλου τυχαία καθώς τότε θα έχει ανάψει η μάχη των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλια σας.



    Won't Back Down trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gyllenhaal και Davis κατά του συστήματος παιδείας στο trailer του Won't Back Down Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top