F Η καλύτερη κακή ιδέα του Ben Affleck ως σκηνοθέτη στο trailer του Argo - FilmBoy Η καλύτερη κακή ιδέα του Ben Affleck ως σκηνοθέτη στο trailer του Argo - FilmBoy
  • Latest News

    Η καλύτερη κακή ιδέα του Ben Affleck ως σκηνοθέτη στο trailer του Argo


    'This is the best bad idea we have, sir, by far.'

    Αυτή η ατάκα υπάρχει στο trailer της τρίτης ταινίας που σκηνοθετεί ο Ben Affleck και έχει τίτλο Argo.

    Η ταινία παρακολουθεί τις προσπάθειες μιας επιχείρησης για τη διάσωση έξι διπλωματών που κρύβονται στη Τεχεράνη κατά τη διάρκεια της Ιρανικής επανάστασης το 1979, υπό το πρόσχημα ενός συνεργείου ταινίας επιστημονικής φαντασίας!

    Το trailer ξεκινά ως ένα σοβαρό πολιτικό θρίλερ πριν αποκαλυφθεί το πραγματικό σχέδιο, εξελίσσεται σε ένα ...Ocean's Eleven αλλά επιστρέφει όταν γίνεται σαφείς η πραγματική σημασία της αποστολής.

    Αυτό το trailer δείχνει ότι το υλικό που έχει στη διάθεση του θα μπορούσε να βάλει τον Affleck σε μια καλή δοκιμασία να εξισορροπήσει ένα δύσκολο συνδυασμό ατμόσφαιρας και καταστάσεων.

    Αλλά και το cast είναι εξαιρετικό: Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman, Chris Messina, ο ίδιος ο Affleck και πολλοί άλλοι.

    Το Argo έρχεται στις αίθουσες στις 12 Οκτώβρη και φαίνεται να είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

    Δείτε το trailer παρακάτω και αφήστε τα σχόλια σας.



    Argo trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η καλύτερη κακή ιδέα του Ben Affleck ως σκηνοθέτη στο trailer του Argo Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top