F Σοκαριστικός ρόλος για τη Chloe Moretz στο άγριο trailer του Hick - FilmBoy Σοκαριστικός ρόλος για τη Chloe Moretz στο άγριο trailer του Hick - FilmBoy
  • Latest News

    Σοκαριστικός ρόλος για τη Chloe Moretz στο άγριο trailer του Hick


    Αφού ξεσήκωσε θύελλες στο κύκλωμα των φεστιβάλ το 2008 με την ταινία του Lymelife, ο σκηνοθέτης Derick Martini έγινε ο αγαπημένος του indie κοινού.

    Τώρα, είπε να προκαλέσει ακόμα περισσότερο με το Hick, που αφηγείται την ιστορία ενός μπερδεμένου νεαρού κοριτσιού που φεύγει μακριά από τους γονείς του και μαθαίνει τη ζωή στους δρόμους.

    Πριν αλλάξετε σελίδα, να σας πω ότι την εν λόγω κοπέλα υποδύεται η my favorite Chloe Moretz (the favorite child to have), μια ηθοποιός που έχει δείξει τεράστιες δυνατότητες μέχρι τώρα, και που εδώ εμφανίζεται ...σε έναν σοκαριστικό ρόλο.

    Για προφανής λόγους, είναι κάπως άβολο το να βλέπεις τη 15χρονη - άρα ανήλικη - Chloe να περιφέρεται στα μπαρ με κοντά σορτσάκια και να προκαλεί σεξουαλικές επιθέσεις σε κακόφημα μπαρ της αμερικάνικης επαρχίας.

    Μοιάζει λίγο με τον ρόλο της στο Texas Killing Fields, αν και εκεί δεν τόλμησαν να ασχοληθούν πολύ μαζί της.

    Υποθέτω, είναι θέμα αισθητικής και επιπέδων συντηρητισμού, αλλά όπως και να'χει, η ταινία περιέχει αρκετά σκοτεινό και δραματικό υλικό και φαίνεται πραγματικά σπουδαία δουλειά.

    Η Blake Lively έχει επίσης μεγάλο ρόλο στη ταινία, μαζί με τον ανερχόμενο Eddie Redmayne (My Week With Marilyn) και τον Alec Baldwin.

    Δείτε οπωσδήποτε το trailer του Hick, το οποίο θα βγει σε λίγες αίθουσες στις 11 Μαίου.



    Hick trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σοκαριστικός ρόλος για τη Chloe Moretz στο άγριο trailer του Hick Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top