F Leslie Mann και Paul Rudd στο trailer του This is 40 ...ναι, του Judd Apatow! - FilmBoy Leslie Mann και Paul Rudd στο trailer του This is 40 ...ναι, του Judd Apatow! - FilmBoy
  • Latest News

    Leslie Mann και Paul Rudd στο trailer του This is 40 ...ναι, του Judd Apatow!

    Από ό,τι καταλαβαίνω, το This is 40 είναι μια ταινία για τον Judd Apatow και τη γυναίκα του Leslie Mann, στην οποία πρωταγωνιστεί η Leslie Mann ως ...ο εαυτός της.
    Επίσης, παίζουν οι κόρες του ζευγαριού, Maude και Iris, ως ...οι κόρες του ζευγαριού, ενώ ο Paul Rudd υποδύεται τον Judd Apatow.

    Κάπου θα πάρει το μάτι σας και τον Jason Segel να προσπαθεί να κάνει την Leslie Mann (Leslie Mann) 'καυλωτική μηχανή' (boner machine) - όσοι είδατε το περσινό The Change-Up θα γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια.

    Σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή ο Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Funny People), ο οποίος φέρνει μια πρωτότυπη κωμωδία που επεκτείνει την ιστορία του Pete (Paul Rudd) και της Debbie (Leslie Mann) του χιτ Knocked Up σε ένα κάτι-σαν-sequel.

    Επίσης παίζουν οι Megan Fox, John Lithgow, Melissa McCarthy και άλλοι.

    Το This is 40 φτάνει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά σήμερα έχουμε το πρώτο trailer.
    Εντυπώσεις;



    This Is 40 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Leslie Mann και Paul Rudd στο trailer του This is 40 ...ναι, του Judd Apatow! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top