F To Snow White and the Huntsman ετοιμάζει ήδη το sequel του - FilmBoy To Snow White and the Huntsman ετοιμάζει ήδη το sequel του - FilmBoy
  • Latest News

    To Snow White and the Huntsman ετοιμάζει ήδη το sequel του

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Μπορεί να θέλει κανά μήνα ακόμα για να βγεί στους κινηματογράφους το Snow White and the Huntsman και στη Universal ήδη σκέφτονται το sequel.

    Το Deadline αναφέρει οτι το στούντιο συζητάει με τον David Coepp για να υπογράψει το σενάριο της δεύτερης ταινίας και μάλιστα το βιάζονται αρκετά οπότε θα γίνει η επόμενη ταινία του Rubert Sanders που σκηνοθέτησε και το πρώτο.

    Να θυμήσουμε οτι η ταινία  δεν θα είναι και τόσο παραμυθένια όπως την γνωρίζουμε, καθώς η Χιονάτη (Kristen Stewart) έχει εκπαιδευτεί στην τέχνη του πολέμου απο τον Huntsman (Hemsworth) τον οποίο είχε στείλει η σατανική βασίλισσα (Charlize Theron) για να την σκοτώσει.

    Προηγούμενα δημοσιεύματα λένε οτι ...


    ...έχουν πέσει ιδέες στο τραπέζι για το sequel που επικεντρώνονται στον χαρακτήρα του Huntsman.

    O David Coepp είναι απο τα πρώτα ονόματα αυτήν την στιγμή και έχει δουλέψει σε αρκετές ταινίες όπως  Mission: Impossible, Spider-Man και το Panic Room, οπότε αν τυχόν συμφωνήσει θα είναι ένα μεγάλο ατού για την ταινία, της οποίας το πρώτο μέρος αναμένεται στις αίθουσες την 1 Ιουνίου.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: To Snow White and the Huntsman ετοιμάζει ήδη το sequel του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top