F Τρελό teaser trailer του Cosmopolis από τον David Cronenbergh - FilmBoy Τρελό teaser trailer του Cosmopolis από τον David Cronenbergh - FilmBoy
  • Latest News

    Τρελό teaser trailer του Cosmopolis από τον David Cronenbergh


    Το 2012 ο David Cronenbergh πρόκειται να βγάλει τη δεύτερη ταινία του μέσα σε δύο χρόνια, και για εκείνους που πίστευαν ότι το A Dangerous Method ήταν πολύ ...στεγνό, το Cosmopolis μοιάζει να είναι το ακριβώς αντίθετο.

    Στη ταινία πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson σε μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Don DeLillo, ο οποίος αν ήθελε να πετάξει από πάνω του μια και καλή τη ρετσινιά του Twilight, βρήκε την κατάλληλη ταινία.

    Το Cosmopolis μοιάζει να είναι η πιο απροκάλυπτα σεξουαλική ταινία του Cronenbergh από την εποχή του Crash, και η πιο παράξενη οπτικά από την εποχή του eXistenZ.

    Αυτό που βλέπουμε στο τρελό teaser trailer του Cosmopolis, είναι ο χαρακτήρας του Pattinson, Eric Packer, ένας νεαρός δισεκατομμυριούχος με μια συγκεκριμένο και μάλλον σκοτεινή κοσμοθεωρία, που τον κάνει να φαίνεται σαν ένα κλασικό χαρακτήρα του Cronenbergh στο Videodrome.

    Το Cosmopolis ανοίγει στις 23 Μαίου.
    Ρίξτε μια ματιά στο teaser trailer (με Γαλλικούς υποτίτλους αλλά δεν σας πειράζει αυτό) και αφήστε τα σχόλια σας.






    Cosmopolis teaser από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τρελό teaser trailer του Cosmopolis από τον David Cronenbergh Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top