F Το δίλημμα της Jennifer Lawrence: The Hunger Games sequel ή X-Men sequel; - FilmBoy Το δίλημμα της Jennifer Lawrence: The Hunger Games sequel ή X-Men sequel; - FilmBoy
  • Latest News

    Το δίλημμα της Jennifer Lawrence: The Hunger Games sequel ή X-Men sequel;

    Δε μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός ότι το The Hunger Games, το πρώτο μεγάλο blockbuster της χρονιάς βγαίνει στις αίθουσες αύριο 22 Μαρτίου, και η ελληνική εταιρεία διανομής επέλεξε να μην κάνει δημοσιογραφική προβολή για τον Τύπο.

    Στη περίπτωση αυτή, η ελληνική εταιρεία παίζει εκ του ασφαλούς καθώς με το εν λόγω φιλμ θα ασχοληθούμε έτσι κι αλλιώς, αλλά ...πάλι στην ανάγκη μας θα έρθουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Τσάμπα μάγκες.
    Εκτός αν υπάρχει άλλη εξήγηση, την οποία ευχαρίστως θα δημοσιοποιήσουμε.

    Πάντως η κριτική θα είναι στο FilmBoy τη Παρασκευή.

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Την 'μεγάλη και τρανή σταρ' Jennifer Lawrence φαίνεται οτι την διεκδικούν πολλοί τον τελευταίο καιρό αλλά θα πρέπει να περιμένουν στην σειρά γιατι προτεραιότητα έχει η  Lionsgate με το sequel ...


    ...του The Hunger Games, το "Catching Fire" και η  Fox, με το επόμενο μέρος του  πολύ καλού "X-Men: First Class".

    Η πρώτη θέλει να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι για να βγεί η ταινία το Νοέμβριο του 2013 και η δεύτερη οραματίζεται μια φθινοπωρινή έξοδο για το δεύτερο μέρος του Χ-Μen.
     
    Έλα όμως που η μεγάλη σταρ και ηθοποιός θα προτιμήσει να κάνει πρώτα το sequel του  The Hunger Games  ή οποιασδήποτε άλλης ταινίας προκύψει (και είναι πρωταγωνίστρια βεβαίως), αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το sequel του X-Men: First Class.

    Εντάξει είναι εύκολο να καταλάβουμε το γιατί: αυτή είναι η σταρ του "The Hunger Games"  ενώ στο «X-Men: First Class"  είναι ακόμα ένα γρανάζι στη μηχανή.

    Καλά θα πώ εγώ σιγά μην κάτσουν και να σκάσουν.
    Το πιο λογικό είναι οτι αν δεν πολυγουστάρει να είναι δευτεραγωνίστρια θα την αντικαταστήσουν και όχι να την κάνουν πρωταγωνίστρια.

    Αλλά απο την άλλη μπορεί και όλα αυτά να έιναι και φήμες και να μην συμβεί και τίποτα απολύτως.
    Θα δείξει...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το δίλημμα της Jennifer Lawrence: The Hunger Games sequel ή X-Men sequel; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top