F Horror reviews: The Awakening, Outcast, The Devil's Rock, Critters (1986) - FilmBoy Horror reviews: The Awakening, Outcast, The Devil's Rock, Critters (1986) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: The Awakening, Outcast, The Devil's Rock, Critters (1986)

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    The Awakening review 

    Πριν περίπου δεκατρία χρόνια η θρυλική Έκτη Αίσθηση έφερε ξανά στο προσκήνιο τα θρίλερ φαντασμάτων και δημιούργησε μια άτυπη θα λέγαμε «μόδα» που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

    Το ρεύμα που δημιούργησε η ταινία του  Shyamalan  ενέπνευσε αρκετούς δημιουργούς, μεγάλους και μικρούς, οι οποίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τις ιστορίες φαντασμάτων  από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Outcast review 

    Το Ιρλανδικής παραγωγής Outcast είναι η μοναδική κινηματογραφική σκηνοθετική δουλειά του τηλεοπτικού Σκοτσέζου Colm McCarthy και, παρόλο που προβλήθηκε σε σημαντικά φεστιβάλ το 2010 (SXSW, Fantasia, Screamfest), βρήκε το δρόμο για DVD διανομή στις ΗΠΑ μόλις το Φεβρουάριο του 2012.

    Ξεκάθαρα, πρόκειται για ένα witchcraft horror αλλά και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μαγείας που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση της πολιτιστικής μυθολογίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Devil's Rock review 

    Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του βιρτουόζου των εφέ Paul Campion ασχολείται με τους Ναζί και τον Αποκρυφισμό.

    Και ενώ σε πολλούς θα έρθει στο μυαλό το Dead Snow, το The Devil's Rock από τη Νέα Ζηλανδία δεν έχει καμία ομοιότητα με αυτό (ή παρόμοιες προσπάθειες όπως το BloodRayne: The Third Reich), εκτός ίσως από το timeline.

    Καταρχάς, δεν υπάρχουν ζόμπι εδώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classics: Critters (1986) 

    Τη δεκαετία του '80 το αντίπαλο δέος των Gremlins ήταν φυσικά τα Critters, ένας σωρός από εκατοντάδες, μικρά, στρογγυλά τερατάκια που προσγειώθηκε στον πλανήτη μας με πολύ άγριες διαθέσεις, για να αναστατώσει για μια ακόμη φορά τους γήινους.

    Όσοι έχετε μνήμες από τη συγκεκριμένη δεκαετία αποκλείεται να μην έχετε στο προσωπικό σας top των ένοχων απολαύσεων μια θέση για τα γκρι τριχωτά τερατάκια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: The Awakening, Outcast, The Devil's Rock, Critters (1986) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top