F Super Bowl Trailer: G.I. Joe: Retaliation και The Avengers - FilmBoy Super Bowl Trailer: G.I. Joe: Retaliation και The Avengers - FilmBoy
  • Latest News

    Super Bowl Trailer: G.I. Joe: Retaliation και The Avengers

    Η Paramount, μέσω του iTunes Movie Trailers, έδωσε στη δημοσιότητα το καινούργιο TV Spot για το G.I.Joe: Retaliation, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl, του μεγαλύτερου δηλαδή αθλητικού γεγονότος στην Αμερική, τη Κυριακή.

    Αν και δεν προσφέρει νέο footage από την ταινία, αν πρόσεξα καλά η κατάληξη της σκηνής με τον Snake Eyes και την μηχανή του είναι καινούργια, αποτελεί μια καλή δικαιολογία και για να θυμηθούμε το εκρηκτικό trailer που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, αλλά και για να εκφράσω πάλι την πεποίθηση μου πως θα είναι η ταινία-έκπληξη για μας τους πιο κομικάδες!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΕΔΩ.

     
    Και μετά το αντίστοιχο για τους Joes, έφτασε και αυτό των Avengers!

    Ένα σποτάκι αρκετά πολεμικό και ηρωικό που εστιάζει εντελώς στο κομμάτι της τελικής μάχης και του ηρωικού χαρακτήρα των Εκδικητών.

    Οι γνωστές ανατινάξεις είναι κει και όσο για καινούρια πράγματα θα δούμε στα γρήγορα τον Hulk να ίπταται, τους Avengers σε κυκλική πόζα αλληλοκάλυψης, την πρώτη live action απεικόνιση της Mark VII πανοπλίας, κάποια εμψυχωτικά λόγια μεταξύ Nick Fury, Cap, Iron Man καθώς και την infamous σκηνή με τη συνομιλία του Stark με τον Loki: 
    «-I have an army! -We have a Hulk!»
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Super Bowl Trailer: G.I. Joe: Retaliation και The Avengers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top