F Horror reviews: Undocumented, Rosewood Lane, Woman in Black, Flowers in the Attic - FilmBoy Horror reviews: Undocumented, Rosewood Lane, Woman in Black, Flowers in the Attic - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: Undocumented, Rosewood Lane, Woman in Black, Flowers in the Attic

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

    Undocumented review

    Όποιος αμφιβάλει ότι οι ταινίες τρόμου είναι το καταλληλότερο είδος στην αντιμετώπιση αμφιλεγόμενων κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων, δεν έχει δει τις κατάλληλες.

    Ταινίες γεμάτες από κοινωνικά σχόλια, έντονες αναλύσεις και πολύ προσωπικές πολιτικές ιδέες που απεικονίζονται με σκληρό και άβολο τρόπο, εντελώς αποτελεσματικό όμως στο να σου στοιχειώσουν το μυαλό και να επαναφέρουν κάποιους από τη συμβατική και σχεδόν ηλίθια άποψη ότι ο κόσμος μας είναι καλώς καμωμένος.

    Δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι συγκρατημένος και να έχεις μικρές προσδοκίες για το Rosewood Lane, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Screamfest L.A. και βγαίνει σε DVD σε λίγες μέρες.

    Γιατί;
    Μα μιλάμε για το νέο horror του Victor Salva, σκηνοθέτη των φοβερών Jeepers Creepers (και βρισκόμαστε σε αναμονή του 3ου το 2013).




    The Woman In Black review

    Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό να δούμε ένα αξιόλογο ψυχολογικό θρίλερ.
    Όπως και να έχει, οι προσδοκίες για το Woman In Black είναι μεγάλες, πρωτίστως από τους ίδιους τους συντελεστές και δευτερευόντως από τους θεατές.  

    Θέλετε γιατί είναι ο πρώτος ρόλος του Daniel Radcliffe μετά το Harry Potter, ή για τον απλούστατο λόγο ότι το φιλμ έχει διαφημιστεί εκτεταμένα;
    Κατευθυνόμενος για την προβολή αυτή, ο πήχης ήδη είχε τοποθετηθεί ψηλά...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Revival 80's: Flowers in the Attic (1987)  

    Αν νομίζατε πως τη δεκαετία του '80 δεν υπήρχαν βιβλία που να προκαλούν παροξυσμό στο κοινό όπως τα τωρινά Τwilight και Ηunger games τότε μάλλον δεν γνωρίζετε τα Λουλούδια Στη Σοφίτα.

    Το 400 σελίδων σκοτεινό μυθιστόρημα της Virginia C. Andrews που κυκλοφόρησε στην Αμερική το 1979, διαβάστηκε  από εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο, προκάλεσε  με το αμφιλεγόμενο περιεχόμενο του τη συντηρητική κοινωνία και έδωσε στη συγγραφέα εκτός από φήμη και χρήμα, τον τίτλο της νούμερο ένα συγγραφέως μπεστ- σέλερ  τρόμου.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: Undocumented, Rosewood Lane, Woman in Black, Flowers in the Attic Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top