F Horror reviews: The Dead, Playback, Ubaldo Terzani Horror Show, Spiderhole - FilmBoy Horror reviews: The Dead, Playback, Ubaldo Terzani Horror Show, Spiderhole - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: The Dead, Playback, Ubaldo Terzani Horror Show, Spiderhole

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    The Dead review 

    Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια τα zombie- movies  έχουν πάρει τα πάνω τους και έχουν κατακτήσει εκ νέου το κοινό.

    Λίγο οι ακριβές παραγωγές του Hollywood (Resident Evil), λίγο η υπέρ-επιτυχημένη σειρά  The Walking Dead, κατάφεραν να πυροδοτήσουν ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου και το κυριότερο, να αναβιώσουν το είδος.

    Δυστυχώς όμως για τους μεγαλύτερους που μεγάλωσαν με τις πρώιμες ταινίες του Romero, η νέα σοδειά ζομπο-ταινιών έχει ένα βασικό μειονέκτημα: δεν είναι αρκετά τρομαχτικές και θυμίζουν περισσότερο action movies της σειράς παρά ταινίες τρόμου.

    Όταν πριν λίγες εβδομάδες είδαμε στο Horrorant το ενδιαφέρον trailer του Playback, οι περισσότεροι ενστικτωδώς σκεφτήκαμε πως όσα αντικρίσαμε όλο και κάπου αλλού τα έχουμε ξαναδεί και πως προφανώς δεν έχουμε να κάνουμε με κανένα αριστούργημα.

    Υπήρχε όμως έντονη η αίσθηση πως τουλάχιστον θα δούμε ένα ψυχαγωγικό και τρομαχτικό, low budget θρίλερ στο στυλ του The Ring, σαν αυτά που γυρίζονταν κατά κόρον πριν μερικά χρόνια και σκορπούσαν στα πρόσωπα μας  χαμόγελα ικανοποίησης.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Ubaldo Terzani Horror Show review 

    Η Ιταλία έχει μεγάλη ιστορία στο είδος του σινεμά τρόμου.
    Όσοι διαβάζετε Horrorant άλλωστε, έχετε καταλάβει την ιδιαίτερα μεγάλη επιρροή μας από την συγκεκριμένη σχολή.

    Ο νεαρός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Gabriele Albanesi (του The Last House in the Woods) θέλησε να μας αποδείξει ότι ο αυθεντικός τρόμος στη χώρα του δεν έχει πεθάνει εντελώς, με το low budget Ubaldo Terzani Horror Show, ένα νέο ιταλικό θρίλερ που διερευνά τη δημιουργία και την προέλευση των Μουσών του δημιουργού, από την βρώμικη και διεστραμμένη πλευρά φυσικά.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Spiderhole review 

    Υπάρχουν πολλές ταινίες τρόμου που εκμεταλεύονται το 'παγιδευμένοι σε εγκαταλελειμένο σπίτι' θέμα και, μερικά από αυτά πετυχαίνουν να μην είναι βαρετά και να προσφέρουν κάποιες καινούργιες ιδέες στο χιλιοπαιγμένο αυτό θέμα.

    Ή τουλάχιστον κάποια πρόχειρα τρομάγματα ή έστω λίγες έξυπνες σκηνές.

    Το Ιρλανδικής παραγωγής Spiderhole, παρά τον ιντριγκαδόρικο (αλλά άσχετο με την υπόθεση) τίτλο, δεν προσφέρει τίποτα από αυτά.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: The Dead, Playback, Ubaldo Terzani Horror Show, Spiderhole Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top