F Απίστευτο trailer του Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess - FilmBoy Απίστευτο trailer του Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess - FilmBoy
  • Latest News

    Απίστευτο trailer του Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess

    Μπορεί να μην θυμάστε, αλλά ακριβώς ένα χρόνο πριν έγραφα για την νέα ταινία του Αργεντινού σκηνοθέτη Juan Diego Solanas και μάλιστα σας είχα δείξει και εικόνες από τα γυρίσματα.

    Μιλάω για το sci fi romance Upside Down με τον Jim Sturgess και τη Kirsten Dunst στο ρόλο δύο ερωτευμένων από κόσμους …που απέχουν λίγα μόνο μέτρα μεταξύ τους.

    Κατοικούν σε δύο διαφορετικούς κόσμους που απεικονίζονται στη ταινία ως ανεστραμμένες εικόνες ο ένας του άλλου και που ο ‘πάνω κόσμος’ είναι πολύ καλύτερος από τον ‘κάτω κόσμο’.

    Κοιτάτε ψηλά και δεν θα πιστέψετε αυτό που βλέπετε: πόλεις, δάση, ωκεανοί, με τη δική τους ανεστραμμένη βαρύτητα, σε απόσταση λίγων μέτρων πάνω από το κεφάλι σας κι όμως εντελώς απρόσιτοι.

    Έτσι λέει η επίσημη σύνοψη αλλά καλύτερα να δείτε μόνοι σας το εκπληκτικών εικόνων trailer Γαλλικής διανομής που, έχει δεν έχει λίγες ώρες που κυκλοφόρησε.
    Όμορφο, ε;

    Με email στο FilmBoy, εκπρόσωπος της Warner Bros. μου ζήτησε να αποσύρω το trailer μιας και το έχουν τραβήξει από τα δίκτυα.
    Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, το έκανα σεβόμενος το δικαίωμα μιας εταιρείας να αποσύρει ένα δικό της video όποτε κρίνει απαραίτητο.
    Φυσικά έκανα πρώτα μια έρευνα και, όντως έχει αποσυρθή από παντού.



    Upside Down trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίστευτο trailer του Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top