F Έρωτας 2 διαστάσεων στο Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess - FilmBoy Έρωτας 2 διαστάσεων στο Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess - FilmBoy
  • Latest News

    Έρωτας 2 διαστάσεων στο Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess

    Ενας άντρας κυνηγά τον έρωτα της ζωής του σε έναν άλλο κόσμο που βρίσκεται πολύ κοντά του αλλά είναι απαγορευμένος ...μάλλον επιστημονικά απροσπέλαστος αν μεταφράζω καλά τα γαλλικά.

    Αν εσάς σας θυμίζει κάτι από το The Lake House, εμένα μου φέρνει στο μυαλό το βιβλίο που ξεκίνησα να γράφω πριν 2 χρόνια αλλά σταμάτησα λόγω FilmBoy.

    Μιλάμε για το Upside Down, τη ρομαντική ταινία επ. φαντασίας του Αργεντίνου σκηνοθέτη Juan Diego Solanas που τελείωσε τα γυρίσματα στον Καναδά και ξεκινά το post production το οποίο λογικά θα κρατήσει κανά χρόνο.

    Πρωταγωνιστούν ο Jim Sturgess (Heartless) και η Kirsten Dunst (All Good Things) στο ρόλο του ερωτευμένου ζευγαριού που ζουν σε διαφορετικούς κόσμους.

    Χάρη στο γαλλικό Into the Screen έχουμε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα και μια πρώτη ιδέα από τα poster.

    Οφείλω να παραδεχτώ ότι η ιδέα ενός κόσμου που βλέπεις αλλά δεν μπορείς να αγγίξεις είναι κάτι διαφορετικό και μου κίνησε τη περιέργεια.

    Εσάς;






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρωτας 2 διαστάσεων στο Upside Down με τη Kirsten Dunst και τον Jim Sturgess Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top