F Θεότρελο trailer του Moonrise Kingdom από τον Wes Anderson - FilmBoy Θεότρελο trailer του Moonrise Kingdom από τον Wes Anderson - FilmBoy
  • Latest News

    Θεότρελο trailer του Moonrise Kingdom από τον Wes Anderson

    Οι ταινίες του Wes Anderson έχουν πάντα την αίσθηση ότι λαμβάνουν χώρα σε έναν κόσμο λίγο πιο μαγικό από τον δικό μας, αλλά στη τελευταία του ταινία The Fantastic Mr.Fox πήγε ένα βήμα πιο πέρα, κάνοντας ένα animated φιλμ με ζώα που μιλάνε.

    Αν και το Moonrise Kingdom τον επαναφέρει στη live action, φαίνεται να φέρνει μαζί του τον παραλογισμό των κινουμένων σχεδίων.

    Το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε έχει περίεργα πράγματα όπως κοτέτσια και αυτοσχέδια όπλα για παιδιά, αλλά έχει κι ένα απίστευτο cast: Edward Norton, Bill Murray, Bruce Willis, Frances McDormand, Tilda Swinton και Harvey Keitel!

    Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το Moonrise Kingdom του Wes Anderson είναι μια τρελή ταινία και είμαι περίεργος να δω πόσο θα τολμήσει ο σκηνοθέτης.

    Η τελευταία σκηνή του trailer, με τον Murray να μιλάει στα παιδιά ντυμένος μόνο με πυτζάμες και κρατώντας ένα τσεκούρι κι ένα μπουκάλι κρασί, είναι μια ένδειξη γι'αυτό.

    Νομίζω ότι αυτό το trailer είναι μια εμπειρία για τον καθένα.





    Moonrise Kingdom trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Θεότρελο trailer του Moonrise Kingdom από τον Wes Anderson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top