F Horror reviews: Triangle, Cold Sweat (Sudor Frio), Battle Royale, Psychotica - FilmBoy Horror reviews: Triangle, Cold Sweat (Sudor Frio), Battle Royale, Psychotica - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: Triangle, Cold Sweat (Sudor Frio), Battle Royale, Psychotica

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Triangle review 

    Ήδη 3 χρόνια μετά την προβολή της απασχολεί και προκαλεί αμέτρητες συζητήσεις μετάξυ των horror fans αυτού του κόσμου, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις - γράφοντας ολόκληρα κατεβατά - στις σπαζοκεφαλιές της ταινίας.

    Αν λοιπόν τη βρίσκετε με ανατρεπτικά θρίλερ μυστηρίου που παιδεύουν το μυαλό, στο στυλ του θρυλικού The Shining  ή του πιο σύγχρονου The Box (έπιασα τα δύο άκρα!), επιβάλλεται να ρίξετε μια ματιά σ’ αυτό το μικρό αριστούργημα!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
     


    Cold Sweat (Sudor Frio) review 

    Δημιουργεί προσδοκίες τεράστιες που με κάποια προσοχή στις λεπτομέρειες θα μπορούσε να το εκτινάξει.

    Ακόμα και αν δεν τα κατάφερε τελικά, το Αργεντίνικο Cold Sweat του Adrian Garcia Bogliano είναι ένα έξυπνο, πρωτότυπο και διαφορετικό horror movie που, χωρίς να προσφέρει κάτι πραγματικά μοναδικό καταφέρνει να συνδυάσει μερικές παλιές ιδέες και να βγάλει κάτι φρέσκο, κομψό και στυλιστικά ιδιαίτερο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classics: Battle Royale (2000)

    Δεν είναι τυχαίο πως θριάμβευσε διεθνώς, λατρεύτηκε από εκατομμύρια open-minded κινηματογραφόφιλους και αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης, συζήτησης και κυρίως προβληματισμού.

    Επίσης λειτούργησε ως μια εύστοχη παραβολή για την πραγματικότητα  στην οποία εισήλθε η κοινωνία μας με την έλευση της νέας χιλιετίας  και αποτέλεσε ίσως ότι πιο προχωρημένο και τολμηρό μας έδωσε το ιαπωνικό σινεμά.



    Psychotica (Nostrum) review

    Το new age horror από τον Καναδά με τον τίτλο Psychotica (αν΄και στο trailer υπάρχει ο προηγούμενος τίτλος του, Nostrum) φαίνεται σαν το κλασικό Βρετανικό θρίλερ, με πολλά από τα χαρακτηριστικά του να φωνάζουν παρόν.

    Μηδαμινός φωτισμός, βρώμικη και άβολη απεικόνιση του υποκόσμου, ένας μαύρος στους χαρακτήρες, ο βρώμικος μπάτσος που τριγυρνάει στο background και φυσικά τα ναρκωτικά ως θεματολογία.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: Triangle, Cold Sweat (Sudor Frio), Battle Royale, Psychotica Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top