F Ο Tom Cruise πεθαίνει 158 φορές στο Ασιατικό All You Need is Kill - FilmBoy Ο Tom Cruise πεθαίνει 158 φορές στο Ασιατικό All You Need is Kill - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Tom Cruise πεθαίνει 158 φορές στο Ασιατικό All You Need is Kill

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Περιμένουμε πως και πως να ξαναδούμε τον Tom Cruise στο 4ο Mission: Impossible αλλά μέχρι τότε πάρτε τον σε μια ...ασιατική δόση.

    Γιατί στα επερχόμενα πρότζεκτ του ηθοποιού που η καριέρα του πλέον επανέρχεται δυναμικά, είναι και το All You Need is Kill.

    Tο φιλμ πρόκειται να βασιστεί στην ασιατική νουβέλα του Hiroshi Sakurazaka που περιείχε και σχέδια του Yoshitoshi Abe, σημαντικού δημιουργού των τελευταίων χρόνων σε manga και anime, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από ...graffiti!

    Η υπόθεση περιγράφεται ως εξής:

    "Υπάρχει κάτι χειρότερο απ'το να πεθάνεις.
    To να επανέρχεσαι όλη την ώρα, για να σου ξανασυμβεί.

    Όταν επιτίθενται οι εξωγήινοι Gitai, ο Keitzi Kiriya είναι μόνο ένας απ'τους πολλούς νέους που στρατολογούνται, τους φοράνε με το ζόρι μια στολή μάχης και τους στέλνουν να πολεμήσουν.

    Ο Keiji πεθαίνει στο πεδίο της μάχης μόνο και μόνο για να βλέπει τον εαυτό του να ξαναγεννιέται, να ξαναπεθαίνει και να επανέρχεται κάθε πρωί.

    Όμως στην 158η φορά που θα γίνει αυτό, θα δει κάτι διαφορετικό και εκτός πραγματικότητας: τη γυναίκα στρατιώτη, πιο γνωστή και ως Σκύλα (bitch) του Πολέμου.

    Η ...σκύλα θα αποδειχτεί το κλειδί για την απόδραση του Keiji ή για τον οριστικό θάνατο του;
    "

    Σύμφωνα λοιπόν με το Variety, ο Cruise έχει συμφωνήσει με τη Warner Bros για να πρωταγωνιστήσει, με τον Doug Liman των The Bourne Identity, Mr & Ms Smith και Jumper να σκηνοθετεί.

    Μάλιστα λέγεται ότι το σενάριο του Dante Harper (Hansel and Gretel) ξαναγράφεται από τον Jody Harold (Awake) για να ταιριάζει στην ηλικία του Cruise.

    Άρα λογικά θα υπογράψει και επίσημα, αλλά δεν θα ασχοληθεί πριν το One Shot του Christopher McQuarrie (Usual Suspects) που γυρίζεται αυτή τη στιγμή και το Oblivion του Joseph Kosinski (Tron: Legacy) που θα ακολουθήσει.

    Οπότε να περιμένετε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν γύρω στα τέλη του 2012.

    Ενδιαφέρον φάνηκε σαν ιδεά, αλλά εκεί με τη σκύλα μου φάνηκε λίγο άκυρο.
    Μάλλον με τρύπες στο χρόνο, πολέμους και μυστήριους χαρακτήρες θα έχει να κάνει.

    Πριν αρχίσω να κράζω για το αν είναι καλό και το καταντήσουν αμερικανιά ...το χει διαβάσει κανείς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Tom Cruise πεθαίνει 158 φορές στο Ασιατικό All You Need is Kill Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top