F Οι αδερφοί Farrelly στα χειρότερά τους στο trailer του The Three Stooges - FilmBoy Οι αδερφοί Farrelly στα χειρότερά τους στο trailer του The Three Stooges - FilmBoy
  • Latest News

    Οι αδερφοί Farrelly στα χειρότερά τους στο trailer του The Three Stooges

    Φανταστείτε τους Sean Penn, Jim Carrey και Benicio Del Toro στη θέση των Sean Hayes, Will Sasso και Chris Diamantopoulos στο παρακάτω trailer.

    Είναι απίστευτο και μόνο το ότι σκέφτηκαν καν να συμμετάσχουν σε αυτό το πράγμα που λέγεται 'η νέα κωμωδία των αδελφών Farrelly' ή αλλιώς The Three Stooges.

    Σωστά, δεν ήμουν τόσο κακός όταν μαθαίναμε τα νέα για τη ταινία, αλλά το 1ο trailer που κυκλοφόρησε δείχνει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο άθλια, unfunny και κρύα φιλμ ever.

    Ο αντίλογος σε αυτό λέει ότι το Τρίο Στούτζες ήταν στη πραγματικότητα έτσι, τα αστεία τους ήταν να χτυπάνε μεταξύ τους και άλλους, γενικά δεν άρεσαν σε όλους ακόμα και στην εποχή τους.

    Η πλάκα όμως είναι ότι οι αδελφοί Farrelly είχαν μεγάλο πάθος για αυτό το φιλμ και ήθελαν να κάνουν αυτή τη ταινία πολλά χρόνια πριν.

    Τέλος πάντων.
    Το The Three Stooges βγαίνει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2012.

    Δείτε και μόνοι σας το trailer αλλά ...να είστε κάπου ζεστά γιατί θα κάνει κρύο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι αδερφοί Farrelly στα χειρότερά τους στο trailer του The Three Stooges Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top