F 'Grandmothers' οι Naomi Watts και Robin Wright - FilmBoy 'Grandmothers' οι Naomi Watts και Robin Wright - FilmBoy
  • Latest News

    'Grandmothers' οι Naomi Watts και Robin Wright

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Όχι, δεν έγιναν γιαγιάδες στην ζωή οι δύο πανέμορφες ηθοποιοί αλλά ούτε και στην καινούργια ταινία που θα πρωταγωνιστήσουν, που έχει τίτλο Grandmothers,  οπότε ο τίτλος της ταινίας (και του θέματος) παραπέμπει αλλού.

    Η Naomi Watts και η Robin Wright θα βρεθούν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της  Anne Fontaine  (Coco Before Chanel) σε μια ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Doris Lessing.

    Σ'αυτό το φιλμ λοιπόν οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τις δύο φίλες οι οποίες ερωτεύονται η κάθε μία τον γιό της άλλης.

    Το Grandmothers περιγράφεται ως  ...


    ...μια ιστορία 'άστοχης' αγάπης και ένας ύμνος προς την γυναικεία φιλία, με το σενάριο να διασκευάζει ο βραβευμένος με Οσκαρ Christopher Hampton (Dangerous Liaisons).

    Οι δύο τυχεροί που θα υποδυθούν τους γιούς  θα είναι ο Xavier Samuel (Twilight) και ο James Frecheville (Animal Kingdom).

    Να θυμίσω οτι περιμένουμε να δούμε και τις δυο ηθοποιούς σε πολυαναμενόμενες ταινίες - τη Watts στο J. Edgar του Clint Eastwood και τη Wright στο Girl With the Dragon Tattoo του David Fincher.

    Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά φοβάμαι πολύ μήπως βγει λιγάκι διδακτικό.
    Οι επιλογές των ηθοποιών είναι πολύ καλές αλλά η ένσταση μου είναι για την  Anne Fontaine που, μετά το χλιαρό Coco Before Chanel δεν ξέρω πόσο μπορεί να διαχειρίστει τέτοιες δυνατές καταστάσεις σαν αυτή την ιστορία.

    Εσείς τί λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 'Grandmothers' οι Naomi Watts και Robin Wright Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top