F Είναι καλή ιδέα η επιστροφή των Jim Carrey & Jeff Daniels ως ...πανηλίθιοι; - FilmBoy Είναι καλή ιδέα η επιστροφή των Jim Carrey & Jeff Daniels ως ...πανηλίθιοι; - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι καλή ιδέα η επιστροφή των Jim Carrey & Jeff Daniels ως ...πανηλίθιοι;

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Τελευταία φορά που είχαμε νέα από sequel του Dumb and Dumber ήταν τον Ιούνιο.

    Σε δηλώσεις του τότε, ο Jim Carey είχε αναφερθεί και σε πιθανό sequel του Θεός για μια Βδομάδα αλλά τα πιο πρόσφατα νεά που μας ήρθαν αφορούν μόνο τον Ηλίθιο και τον Πανηλίθιο.

    Οι σκηνοθέτες Bobby και Peter Farrelly επίσης ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο ενός sequel μιας και πάντα αναρωτιόντουσαν τι να έχουν απογίνει αυτοί οι δύο μετά από 20 χρόνια, αρκεί να υπήρχε μια ιδέα που να αξίζει και να μπορούσαν φυσικά να επιστρέψουν οι Jim Carey, Jeff Daniels.

    Τελικά όντως θα έχουμε γκάφες μέσης ηλικίας μιας και σύμφωνα με το Deadline ...



    ...έχουν προσληφθεί οι σεναριογράφοι Sean Anders, John Morris για τη συγγραφή του σεναρίου.

    Στις δουλειές τους καταγράφονται η καφροκωμωδία Sex Drive και το επερχόμενο I Hate You, Dad με τον Adam Sandler.

    Μαζί με τους Farrelly bros, που έχουν ξεμπερδέψει πλεόν με το επερχόμενο Three Stooges και ετοιμάζουν κάτι σε τηλεοπτική σειρά, θα επιστρέψουν και οι ορίτζιναλ παραγωγοί Charles B. Wessler, Brad Krevoy κι Steve Stabler.

    Οπότε πάμε για φουλ Πανηλίθιο reunion!

    Πάντως ο Carey χρειάζεται επειγόντως ένα χιτ, αν και τέτοιες απεγνωσμένες λύσεις περισσότερο σαν αρπαχτές μου φαίνονται.

    Και αν μας άρεσε για κάτι το Dumb and Dumber ήταν η απύθμενη ηλιθιότητα του, κάτι που μας έχει λείψει από ρόλους του κωμικού αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάζει πλέον στους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες τους, αυτό το στυλ.


    Εσείς τί λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι καλή ιδέα η επιστροφή των Jim Carrey & Jeff Daniels ως ...πανηλίθιοι; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top