F House of Night: Τα νέα βαμπιροβιβλία που γίνονται ταινία, μια γυναικεία υπόθεση - FilmBoy House of Night: Τα νέα βαμπιροβιβλία που γίνονται ταινία, μια γυναικεία υπόθεση - FilmBoy
  • Latest News

    House of Night: Τα νέα βαμπιροβιβλία που γίνονται ταινία, μια γυναικεία υπόθεση

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Τον Samuel Hadida τον ξέρετε.
    Τι; Δεν τον ξέρετε;

    Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Hadida και η εταιρεία του Davis Films κρύβονταi μεταξύ άλλων πίσω απ΄την παραγωγή των Resident Evil, Silent Hill και Solomon Kane.

    Επόμενο σχέδιο στα πλάνα τους είναι μεταφορά της σειράς βιβλίων 'House of Night' της συγγραφέως P.C. Cast και της κόρης της Kristin.

    Για μια ακόμη φορά έχουμε βαμπίρ νεανικά και προβλέπω του Twilight το deja vu, μιας και εδώ είναι ξανά γυναικεία υπόθεση.

    Τα βιβλία εξιστορούν την ενηλικίωση της 16χρονης Zoey Redbird, η οποία μαθαίνει πως είναι γενετικά μαρκαρισμένη να γίνει βαμπίρ στην εφηβεία ή αλλιώς να σκοτωθεί κατά τη διαδικασία.

    Για την ακρίβεια ανήκει σε ένα μικρό ποσοστό εφήβων των οποίων όταν οι εφηβικές ορμόνες  πάρουν μπρος, ενεργοποιούν ένα λεγόμενο και ως junk DNA που ...



    θα τους αλλάξει σε βαμπίρ!

    Πρωτότυπο;
    Γι'αυτό και θα πρέπει να αφήσει την οικογένεια της, μιας και η διαδικασία μετατροπής παίρνει 4 χρόνια, τα οποία θα πρέπει να φοιτήσει στο House of Night, ένα ειδικό οικοτροφείο για τέτοιους ...'νεοσσούς' όπως τους λένε, προκειμένου να λάβει την αναγκαία κατάρτιση για να επιβιώσει ως ενήλικο βαμπίρ.

    Εκεί θα παρακολουθήσει μέχρι και μαθήματα Βαμπιρικής Φυσιολογίας και θα βιώσει έναν πολύπλοκο κόσμο όπου το σκοτάδι δεν είναι πάντα κακό και το φως δεν είναι πάντα καλό.

    Ο Hadida δήλωσε γι'αυτό το πρότζεκτ:

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε στο κοινό του κινηματογράφου παγκοσμίως την εκπληκτική σειρά βιβλίων της P.C. και της Kristin.

    Έχουν δημιουργήσει έναν κόσμο όπου η εφηβική ανάπτυξη έχει ως υπόβαθρο την υπερφυσική αγωνία και έχει συνεπάρει πολλούς νεαρούς αναγνώστες παγκοσμίως, οι οποίοι αρέσκονται στον κόσμο του Twilight και του Harry Potter.

    Επιπλέον η σειρά 'House of Night' συνδέεται και σε ένα βαθύτερο επίπεδο, μιας και θέλει να πει τι σημαίνει σήμερα το να μεγαλώνεις.

    Και φυσικά όπως και με άλλα πρότζεκτ μας, προσβλέπουμε στη δυνατότητα ενός ακόμη franchise."

    Για τους άπιστους βαμπιρο-θωμάδες και για του λόγου το αληθές, η σειρά έχει κυκλοφορήσει 10 βιβλία έχοντας πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ παρέμειναν στη λίστα με τα best seller των New York Times για ένα διάστημα ρεκόρ των 140 εβδομάδων!

    Μάλιστα κάθε ένα απ'τα βιβλία ξεχωριστά έχουν κατ 'επανάληψη ντεμπουτάρει στην 1η θέση Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά, Ηνωμένου Βασιλείου και Αυστραλίας ενώ έχουν εκδοθεί σε 39 χώρες παγκοσμίως.

    Σαν συνδυασμός Twilight με X-men μου έκανε εμένα ενώ θα έχει πολύ πλάκα να δούμε καμιά τάξη με καθηγητές βαμπίρ και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από σας εκεί έξω, όλο και κάποιον καθηγητή θα λέγατε έτσι!

    Αναρωτιέμαι αν υπάρξει κανά μάθημα αίματος ποιος θα το πρωτοπάρει.
    Υποψιάζομαι πολλές ...αποβολές απ'την αίθουσα εκείνη την ώρα!

    Πώς σας φαίνεται;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: House of Night: Τα νέα βαμπιροβιβλία που γίνονται ταινία, μια γυναικεία υπόθεση Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top