F Horrorant Weekly: Wrong Turn 4, The Howling: Reborn, Hellraiser: Revelations - FilmBoy Horrorant Weekly: Wrong Turn 4, The Howling: Reborn, Hellraiser: Revelations - FilmBoy
  • Latest News

    Horrorant Weekly: Wrong Turn 4, The Howling: Reborn, Hellraiser: Revelations

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη με τίτλο Horrorant Weekly από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Wrong Turn 4 review

    Όταν ανέλαβε τη σκηνοθεσία των Wrong Turn ο Declan O'Brien είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το franchise, έτσι δεν είδα ποτέ το Wrong Turn 3: Left for Dead - και μάλλον καλά έκανα.

    Είχα την ευκαιρία όμως να δω το Wrong Turn 4 και ...δε φαντάζεστε πόσο χάρηκα που δεν είχα δει το 3!








    The Zombie Diaries 2: World of the Dead

    Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο ιος αφάνισε σχεδόν όλο το πληθυσμό της Γης μετατρέποντας τους σε σαρκοφάγα ζόμπι.

    Οι επιζώντες στη Βρετανία έχουν καταφύγει σε στρατώνες.

    Η ζωή εκεί είναι σκληρή και βάναυση, αλλά είναι σίγουρα καλύτερα από την εναλλακτική των κανιβάλλων ζόμπι.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

     


    The Howling: Reborn review

    Κάποτε οι ταινίες τρόμου φτιάχνονταν για τους horror fans και προσπαθούσαν να είναι τρομακτικές και να προκαλέσουν φόβο.

    Τελευταία, όλο και περισσότεροι δημιουργοί ασχολούνται με εφηβικά άγχη και απεγνωσμένες αγάπες μεταξύ διαφορετικών ειδών, χωρίς καμία προσπάθεια να τρομάξουν και χωρίς καν να προσπαθήσουν να δώσουν στοιχεία horror στη horror ταινία τους.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


     

    Hellraiser: Revelations review

    Η Dimension κατέχει τα δικαιώματα των ταινιών Hellraiser και συνεχίζει να κάνει αρπαχτές με budget $300 χιλιάδων, αντί να τα δώσει στον Clive Barker και να κάνει επιτέλους αυτό το remake για το οποίο όλο λέει ότι βρίσκεται στις σκέψεις τις και όλο το καθυστερεί.

    Όσο όμως αναλώνεται σε φτηνά και άθλια sequels, τόσο περισσότεροι θεατές θα της γυρίσουν τη πλάτη όταν το αποφασίσει τελικά.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horrorant Weekly: Wrong Turn 4, The Howling: Reborn, Hellraiser: Revelations Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top