F Horrorant Weekly: 11-11-11, Fading of the Cries, Inkubus, Re-Animator - FilmBoy Horrorant Weekly: 11-11-11, Fading of the Cries, Inkubus, Re-Animator - FilmBoy
  • Latest News

    Horrorant Weekly: 11-11-11, Fading of the Cries, Inkubus, Re-Animator

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη με τίτλο Horrorant Weekly από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    11-11-11 review 

    Εαν δεν είστε μανιώδεις αναγνώστες του FilmBoy και του Horrorant, ίσως να μην γνωρίζετε ότι μου άρεσε πολύ το Mother's Day του Darren Lynn Bousman, σε αντίθεση με πολλούς από εσάς.

    Έτσι, ανυπομονούσα να δω το 11-11-11 παρά τα μέτρια trailer που έβγαιναν κατά καιρούς, ελπίζοντας να δω ένα καλό μεταφυσικό θρίλερ ...ή ένα σατανιστικό slasher ...ή ένα mainstream family horror.

    Η αλήθεια είναι ότι από τα trailer δεν καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται, έτσι προχωρούσα περίπου στα τυφλά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Fading of the Cries review

    Ας υποθέσουμε ότι μεταφέρεσαι στο χρόνο, κάπου στη δεκαετία του 90, μπαίνεις σε ένα videoclub, παίρνεις τυχαία βιντεοκασέτες από το ράφι των Horror/Fantasy και τις ρίχνεις στο blender.

    Ο πουρές από πλαστικό και κομμένες ταινίες θα μοιαζει πάρα πολύ στο Fading of the Cries, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του visual effects supervisor Brian A. Metcalf.

    Inkubus preview 

    Για πρωτάρης, ο Glenn Ciano είχε αρκετή βοήθεια στο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

    Καταρχάς συνεργάστηκε με τον έμπειρο σεναριογράφο Carl V.Dupre των Hellraiser: Hellseeker και Hellworld και έγραψαν μαζί το σενάριο του Inkubus.

    Επίσης, είχε την τύχη να έχει ως πρωταγωνιστή του έναν θρύλο του horror χώρου, τον Robert Englund (ο Freddy Krueger στα Nightmare on Elm Street).

    Classics: Re-Animator (1985)
     
    Ο λόγος που το Re-Animator παραμένει μέχρι σήμερα ένα κλασικό αμερικάνικο b-movie των 80's είναι σχετικά απλός.

    25 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του εξακολουθεί να διατηρεί όλη τη φρεσκάδα, τη διασκέδαση και το gore, στοιχεία που οδήγησαν στην εμπορική και κριτική επιτυχία το 1985 (καλύτερη horror ταινία στο φεστιβάλ Sitges).
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horrorant Weekly: 11-11-11, Fading of the Cries, Inkubus, Re-Animator Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top