F Η πραγματική στρατιωτική επίλεκτη ομάδα SEAL στο trailer του Act of Valor - FilmBoy Η πραγματική στρατιωτική επίλεκτη ομάδα SEAL στο trailer του Act of Valor - FilmBoy
  • Latest News

    Η πραγματική στρατιωτική επίλεκτη ομάδα SEAL στο trailer του Act of Valor

    Όταν ο Osama Bin Laden σκοτώθηκε από την επίλεκτη ομάδα SEAL του αμερικανικού Ναυτικού στις αρχές του χρόνου, πολλά studio του Hollywood ξεκίνησαν να κάνουν ταινίες βασισμένες σε αυτήν.

    Η Kathryn Bigelow και ο Mark Boal βρίσκονταν στο σωστό timing καθώς ήδη έιχαν σχεδιάσει μια ταινία για τον Bin Laden και τη SEAL, αλλά για όλα αυτά είχατε ενημερωθεί από το Μάη.

    Φαίνεται όμως ότι η Relativity Media ήταν ακόμα πιο μπροστά, καθώς μπόρεσε να πάρει τη διανομή μιας έτοιμης ταινίας, όπου παίζουν πραγματικοί στρατιώτες της ομάδας SEAL σε μια φανταστική ιστορία με αληθινές τακτικές.

    Και αν αυτό σας φαίνεται σαν διαφήμιση στρατολόγησης, μπορεί να έχετε και δίκιο καθώς οι σκηνοθέτες Mike 'Mouse' McCoy και Scott Waugh έχουν κάνει στο παρελθόν τέτοια διαφημιστικά.

    Το 1ο trailer του Act of Valor μόλις κυκλοφόρησε και είναι καλό, αν είσαι μιλιταριστής του κερατά και αν μπορείς να ξεχάσεις ότι είναι ύμνος στον αμερικάνικο στρατό.

    Πρεμιέρα θα κάνει στις 17 Φεβρουαρίου και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Λιάνα δε θα επέτρεπε ποτέ την προβολή του στην Ελλάδα.

    Για μοναδική φορά ίσως να συμφωνήσω μαζί της.

    Η γνώμη σας; 





    Act of Valor trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η πραγματική στρατιωτική επίλεκτη ομάδα SEAL στο trailer του Act of Valor Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top