F Ο θάνατος του Bin Laden αλλάζει τις ταινίες για ...το θάνατο του Bin Laden - FilmBoy Ο θάνατος του Bin Laden αλλάζει τις ταινίες για ...το θάνατο του Bin Laden - FilmBoy
  • Latest News

    Ο θάνατος του Bin Laden αλλάζει τις ταινίες για ...το θάνατο του Bin Laden

    Πολλές φορές η πραγματικότητα ανατρέπει κινηματογραφικά σχέδια – θυμάστε πόσες αναβολές ταινιών υπήρξαν μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, όπού ταινίες που απλώς έδειχναν αεροπλάνα να πέφτουν δεν έγιναν ποτέ.

    Μόλις ο Obama ανακοίνωσε τον περιβόητο ‘Θάνατο του Osama Bin Laden’, φαίνεται ότι κάποιοι παραγωγοί άρχισαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον ανήσυχοι.

    Όπως έγραψε (πάλι) το Deadline, όχι μια αλλά δύο ταινίες ήταν στα σκαριά αναφερόμενοι στον Bin Laden.

    Η μια είναι της Paramount, βασίζεται στο βιβλίο 'Jawbreaker' του εκτελεστικού πράκτορα της CIA, Gary Bernsten και αναφέρεται ...




    ...στην 1η αποτυχημένη προσπάθεια δολοφονίας του Bin Laden από τους Αμερικανούς στην εισβολή στο Αφγανιστάν, αμέσως μετά την επίθεση στους πύργους. 

    Η άλλη είναι το Kill Bin Laden της Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) και του Mark Boal, ταινία για την οποία προφανώς κάποιοι σκέφτηκαν ότι θα αφορούσε το κυνήγι του τρομοκράτη αλλά περιέργως οι ίδιοι οι δημιουργοί το είχαν διαψεύσει. 

    Το Variety τώρα λέει ότι το φιλμ μιλάει για την ίδια ειδική ομάδα  (SEAL) που σκότωσε πραγματικά τον Laden, αν και στη ταινία η ομάδα αποτύγχανε.

    Είναι ώρα για να ξαναγράψουν το σενάριο με ένα ...happy ending και ξεκινάει τη παραγωγή το καλοκαίρι.

    Όπως φαίνεται, το Kill Bin Laden θα είναι η πρώτη ταινία που θα βγει και θα αναφέρεται στο ‘κατόρθωμα’ των Αμερικανών (...λίγο ακόμα και ο Bin Laden θα πέθαινε από γηρατειά!), κι έχω την εντύπωση ότι πολλοί Αμερικανοί θα το δουν ως γιορτή και όχι σαν κινηματογραφική ταινία.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο θάνατος του Bin Laden αλλάζει τις ταινίες για ...το θάνατο του Bin Laden Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top