F Οι φίλοι των ταινιών τρόμου έχουν το δικό τους blog: Υποδεχθείτε το Horrorant - FilmBoy Οι φίλοι των ταινιών τρόμου έχουν το δικό τους blog: Υποδεχθείτε το Horrorant - FilmBoy
  • Latest News

    Οι φίλοι των ταινιών τρόμου έχουν το δικό τους blog: Υποδεχθείτε το Horrorant

    Ένα σχέδιο που γεννήθηκε στις πρώτες ημέρες του 2010, τότε που το FilmBoy έκλεινε τον 1ο του χρόνο, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

    Βλέπετε, εγώ είμαι παιδί του Horror genre, αν κι ελπίζω να μπόρεσα να το καμουφλάρω στα κείμενα μου όλο αυτό τον καιρό - άλλωστε η αγάπη μου για το σινεμά γενικά, είναι πάνω απ'όλα.

    Σε 2-3 ημέρες θα υποδεχθείτε το Horrorant, ένα blog που θα ασχολείται μόνο με ταινίες τρόμου.

    Θα βλέπουμε μαζί τα νέα trailer, θα κάνουμε συζητήσεις, θα σχολιάζετε τις κριτικές και παρουσιάσεις των ταινιών, θα μαθαίνουμε κανένα νέο, θα κάνουμε αφιερώματα, θα έχουμε Μόνιμες Στήλες, θα κάνουμε δημοσκοπήσεις ...

    Το Horrorant θα ασχολείται με το Αμερικάνικο σινεμα, mainstream και indie, τον Ασιάτικο τρόμο(my favorite), τον Γαλλο-Ισπανικό (φυσικά), τον Βρετανικό και Σκανδιναβικό τρομοχώρο καθώς και από τη μακρινή Αυστραλία.

    Δεν θα λείπει και η ανδρική πλευρά του blog (ναι, πάντα στο horror χώρο μιλάω), όπως έγινε και στο FilmBoy μέ τον Paparazzi.

    Στο Horrorant βέβαια δε θα υπάρχει paparazzi αλλά ... θα δείτε.

    Το ύφος γραφής μου το ξέρετε, δε νομίζω ότι πρέπει να συστηθώ.
    Άλλωστε νομίζω ότι η όποια επιτυχία του FilmBoy οφείλεται στο 'ερασιτεχνικό τρόπο' προσέγγισης των ταινιών, που ξεκίνησα μόνος και ήμουν τυχερός που βρήκα στη πορεία συνεργάτες με τα ίδια μυαλά.

    Στο ίδιο χομπίστικο ύφος θα είναι και το Horrorant, προσέχοντας πάντα να γράφω υπεύθυνα και να επιχειρηματολογώ σε κάθε κριτική.

    Πριν σχολιάσετε τον πρώτο ενικό του κειμένου, πρέπει να ξέρετε ότι το Horrorant είναι προσωπικά δική μου δουλειά.

    Με τον καιρό θα δημιουργηθεί ένα team από συνεργάτες που θα γράφουν σ'αυτό, αλλά προς το παρόν όλη η οργάνωση, δημιουργία κι εκτέλεση του Horrorant είναι δική μου δουλειά, εκτός από τα (φοβερά) logo που έφτιαξε και πάλι ο Bustart.

    Αυτό το λέω για έναν λόγο και μόνο.
    Τυχόν λάθη και παραλήψεις σας παρακαλώ να τις υποδεικνύετε - άλλωστε δικός σας χώρος είναι - με ψυχραιμία και χωρίς άσχημες εκφράσεις, σεβόμενοι το γεγονός ότι μιλάτε σε έναν άνθρωπο και όχι σε ολόκληρο team όπως στο FilmBoy, όπου πρέπει πλέον να έχετε απαιτήσεις.

    Λάθη θα γίνουν αλλά όσοι διαβάζετε το FilmBoy θα ξέρετε ότι τρέφω μεγάλο σεβασμό στους αναγνώστες, γράφω με υπευθυνότητα και ότι κι αν γράψω προσπαθώ να το τεκμηριώνω.

    Λοιπόν, το Horrorant (αλήθεια, το όνομα πώς σας φαίνεται;) είναι έτοιμο αλλά θα μου αφήσετε 2-3 μέρες ακόμα να στήσω τις τελευταίες λεπτομέρειες.

    FilmBoy, Heroes For A Day και τώρα Horrorant.

    Το FilmBoy Network στήνεται αργά αλλά σταθερά.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι φίλοι των ταινιών τρόμου έχουν το δικό τους blog: Υποδεχθείτε το Horrorant Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top