F Sex and Zen 3D: Απόλυτη Έκσταση - 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy - FilmBoy Sex and Zen 3D: Απόλυτη Έκσταση - 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy - FilmBoy
  • Latest News

    Sex and Zen 3D: Απόλυτη Έκσταση - 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy

    Με δεδομένη τη δημοτικότητα της 3D τεχνολογίας, ήταν αναπόφευκτο ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα το χρησιμοποιούσε στην πλήρη μορφή του exploitation cinema.

    Τα πρωτεία τα παίρνει το Χονγκ Κονγκ με το Sex and Zen: Extreme Ecstasy που υπερηφανεύεται ότι είναι το πρώτο 3D ερωτικό φιλμ στον κόσμο.

    Η τακτική αυτή του marketing ήταν προφανώς επιτυχημένη καθώς όχι μόνο η ταινία έγινε εμπορική επιτυχία στο Κινέζικο box office αλλά έιναι από τις λίγες Ασιατικές παραγωγές που πήραν διανομή σε όλο το κόσμο (ως και στην πουριτανή ελληνική διανομή).

    Εμπνευσμένο εν μέρει στα αμφιλεγόμενα κείμενα 'The Carnal Prayer Mat' (ουσιαστικά το Κινέζικο Κάμα Σούτρα), η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Christopher Sun Lap Key ανασταίνει την τεράστια επιτυχία του Sex and Zen του 1991 με μία φωτεινή αν και ανήθικη κωμωδία εποχής με πολλά ...βογγητά.

    Είμαι σίγουρος ότι λίγοι ...



    ...θα ενδιαφερθούν για την υπόθεση, γι'αυτό θα είμαι σύντομος.

    Ένας αξιοπρεπής νεαρός ερευνητής (Hiro Hayama) ερωτεύεται και παντρεύεται την εξίσου αξιοπρεπή Tie (Leni Lan), αλλά η ερωτική τους ζωή καταλήγει ανύπαρκτη, κυρίως λόγω του ...μικρού ανδρισμού του.

    Παρόλα αυτά, ενώ εξερευνά τον αχρείο Πρίγκηπα του Ning (Tony Ho), βρίσκεται μέσα σε έναν κόσμο άγριας σεξουαλικής απόλαυσης.

    Μετά από μια συνάντηση με τον σοφό γέροντα (Vonnie Lui) αποφασίζει να αποκτήσει με μεταμόσχευση ένα πέος γαιδάρου (!) και το αξιοποιεί ικανοποιόντας στο έπακρο τις πιο πρόστυχες ερωτικές επιθυμίες του.

    Δυστυχώς για τον νεαρό, ο πρίγκηπας έχει τα δικά του σχέδια για τον ίδιο και τη σύζυγό του και σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο λάγνος τρόπος ζωής έχει τον δικό του τίμημα.

    Είναι σημαντικό το πόσο καλή φαίνεται οπτικά η ταινία - δε μοιάζει καθόλου με φτηνό soft porno και μπορεί να υπερηφανεύεται για την υψηλού επιπέδου παραγωγή, που είναι καλύτερες κι από μερικές blockbuster-ιές του Hollywood.

    Το 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy πάντως δεν άρεσε στους κριτικούς αλλά δεν ξέρω τί νόημα μπορεί να έχει η γνώμη κριτικών κινηματογράφου με αυτού του είδους τα φιλμ.

    Λίγοι τυχεροί το είδαν στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας αλλά οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από σήμερα 29 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες.  


    3D Sex and Zen Extreme Ecstasy trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sex and Zen 3D: Απόλυτη Έκσταση - 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top