F Ο Kevin Costner out, ο Samuel Jackson in στο Django Unchained του Tarantino - FilmBoy Ο Kevin Costner out, ο Samuel Jackson in στο Django Unchained του Tarantino - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Kevin Costner out, ο Samuel Jackson in στο Django Unchained του Tarantino

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Η επόμενη ταινία του Quentin Tarantino αρχίζει κανονικά πλέον να παίρνει σάρκα και οστά, μιας και τα νέα για το cast έρχονται σωρηδόν.

    Στους ήδη υπάρχοντες Jamie Foxx, Christophe Waltz και Leonardo DiCaprio έρχονται να προστεθούν και ο Samuel Jackson με τον Gerald McRaney (The A-Team, Deadwood series).

    Για τον Jackson θα είναι η πέμπτη φορά που συνεργάζεται με τον Tarantino, μετά και τα Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill vo.2 και Inglourious Basterds (αφηγητής).

    H ιστορία εκδίκησης που όπως γνωρίζουμε θα εκτυλίσσεται σε ...



    ...southern περιβάλλον, αφορά έναν απελευθερωμένο σκλάβο τον Django (Foxx) ο οποίος θα συνεργαστεί με έναν Γερμανό κυνηγό επικυρηγμένων τον Schultz (Waltz) για να πάρει πίσω την χαμένη από καιρό γυναίκα του από τα χέρια ενός διαβολικού ιδιοκτήτη φυτείας του Calvin Candie (DiCaprio).

    Τώρα πως θα κολλάει Γερμανός σε southern περιβάλλον θα σας γελάσω.
    Και ο DiCaprio σε ρόλο κακού ...χμμμ ...Ταραντίνο είναι αυτός, μόνο το δικό του μυαλό ξέρει πως θα τα ταιριάξει. 


    Ο Samuel Jackson πάντως, μετά από μήνες φημών για το αν θα βρίσκονταν τελικά στο καστ της ταινίας, θα υποδύεται το δεξί χέρι του κακού ιδιοκτήτη ενώ ο McRaney θα ερμηνεύσει έναν άλλον κακό και κατά πάσα πιθανότητα τον "Big Daddy" Bennet, έναν ρατσιστή ιδιοκτήτη σκλάβων που θα είναι και ο πρώτος που θα βρεθεί στο δρόμο τους.

    Έχουμε όμως και μια αποχώρηση καθώς όπως μάθαμε απ'το Variety, ο Kevin Costner τελικά αποχωρεί απ'την ταινία λόγω δυσκολιών στο πρόγραμμα του.
    Αν συνέχιζε, ο ρόλος του θα αφορούσε τον Ace Woody, ένα πρωτοπαλίκαρο που ήταν υπεύθυνος για το πως έμαθε τους σκλάβους να εκπαιδεύονται στο να παλεύουν.

    Πολλοί κακοί και πολλά πρωτοπαλίκαρα μαζευτήκανε εδώ και άρχισα και γω να μπερδεύομαι λίγο!
    Θέλω πολύ να δω πάντως νέο Ταραντίνο σε southern περιβάλλον και με Samuel Jackson.

    Το σενάριο το υπογράφει ο ίδιος ο Quentin, με τα γυρίσματα να αρχίζουν τον προσεχή Νοέμβρη και την κυκλοφορία να αναμένεται για τις 25/12/2012.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Kevin Costner out, ο Samuel Jackson in στο Django Unchained του Tarantino Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top