F Ο επίσημος τίτλος και πληροφορίες για το νέο γουέστερν του Quentin Tarantino - FilmBoy Ο επίσημος τίτλος και πληροφορίες για το νέο γουέστερν του Quentin Tarantino - FilmBoy
  • Latest News

    Ο επίσημος τίτλος και πληροφορίες για το νέο γουέστερν του Quentin Tarantino

    Απέφυγα να γράψω για την είδηση της νέας ταινίας του Quentin Tarantino και τον τίτλο της που διέρρευσε στα ιντερνέτια εδώ και λίγες μέρες, περιμένοντας την επίσημη επιβεβαίωση.

    Κι αυτό γιατί αυτό που διέρρευσε ήταν ουσιαστικά μια φωτογραφία στο Twiter κάποιου ανώνυμου, που απεικόνιζε κάτι που φαινόταν να είναι η πρώτη χειρόγραφη σελίδα του σεναρίου της ταινίας (βλ. φωτο κάτω).

    Όλα τα μέσα φαίνεται ότι τσίμπησαν ...και στάθηκαν τυχεροί (αλλιώς θα ζητούσαν συγνώμη από όλους τους αναγνώστες τους) καθώς ήταν όντως έτσι.

    Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Tarantino και πλέον το γράφει και το FilmBoy:
    Ο τίτλος της επόμενης ταινίας του Quentin είναι ‘Django Unchained’.

    Ταυτόχρονα, βγήκαν στη δημοσιότητα και κάποιες πληροφορίες για τη ταινία.

    Καταρχάς, το Django του 1966 ήταν ένα Ιταλικό γουέστερν τη χρυσή εποχή της Cinecitta, με πρωταγωνιστή τον Franco Nero.

    Φήμες εμπλέκουν τον Ιταλό ηθοποιό και στη ταινία του Tarantino, μαζί με τον Keith Carradine, τον Treat Williams και τον Christoph Waltz, αλλά προς το παρόν μόνο για τον τελευταίο έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή.

    Διαφορετικές πηγές όμως συνδέουν τη νέα ταινία του Quentin με το Γιαπωνέζικο Sukiyaki Western Django του Takashi Miike όπου άλλωστε είχε ένα μεγάλο πέρασμα και ο ίδιος ο Tarantino (φωτο επάνω). 


    Μια ανεπίσημη σύνοψη έχει ως εξής:

    Ο Django είναι ένας απελευθερωμένος σκλάβος που, κάτω από την κηδεμονία ενός Γερμανού κυνηγού επικηρυγμένων (μάλλον ο Christoph Waltz) γίνεται και ο ίδιος κυνηγός επικηρυγμένων και αφού θα τον βοηθήσει σε ένα κυνήγι, θα του ζητήσει τη βοήθεια του στο να απελευθερώσουν τη γυναίκα του από έναν κακό ιδιοκτήτη φυτείας.

    Η ταινία ασχολείται με το ρατσισμό με έναν σπάνιο τρόπο για Hollywood, αν και πιθανότατα είναι μια ιστορία εκδίκησης.

    Αλλά μιλάμε για Tarantino, κύριοι.
    Σκεφτείτε τι έκανε με τους Γερμανούς στο Inglourious Basterds και φανταστείτε τι θα κάνει με τους δουλεμπόρους, τους ιδιοκτήτες σκλάβων και τους επιστάτες των σκλάβων!

    Καλό ακούγεται, έ;
    Και σκεφτείτε τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα, που ο Quentin θα αρχίσει να μαζεύει το υπόλοιπο cast!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο επίσημος τίτλος και πληροφορίες για το νέο γουέστερν του Quentin Tarantino Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top