F Ο Guillermo del Toro θέλει την Amy Adams στο remake του The Orphanage - FilmBoy Ο Guillermo del Toro θέλει την Amy Adams στο remake του The Orphanage - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Guillermo del Toro θέλει την Amy Adams στο remake του The Orphanage

    Το Αγγλόφωνο remake του Ισπανικού θρίλερ El Orfanato βρίσκεται στο προσκήνιο για χρόνια, αλλά πολλές φορές βρέθηκε μπροστά σε τοίχο.

    Μία από αυτές ήταν το 2009 όταν ο σκηνοθέτης Larry Fessenden έφυγε από το project μετά 'από διαφωνίες στο cast'.

    Ευτυχώς (ή δυστυχώς για κάποιους) ο αναπληρωτής του, Mark Pellington ίσως να έχει καλύτερη τύχη στο συγκεκριμένο θέμα.

    Διαβάζω στο Bloody Disgusting ότι οι παραγωγοί του remake θέλουν την 3 φορές υποψήφια για Όσκαρ Amy Adams για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με το κείμενο ...




    ...η Adams βρίσκεται σε συζητήσεις με τη New Line για το ρόλο της Laura, που επιστρέφει στο ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε με πρόθεση να το μετατρέψει σε άσυλο καθυστερημένων παιδιών.

    Τα σχέδια της ανατρέπονται και παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή όταν ο γιος της γίνεται φίλος με έναν φανταστικό τύπο με μάσκα.

    Αν και η Amy Adams συνήθως παίζει τη γλυκιά και ...τροφαντή στις ταινίες της, ομολογώ ότι διαθέτει μεγάλη ερμηνευτική γκάμα, ειδικά μετά το περσινό The Fighter όπου έδειξε ότι μπορεί να παίξει και τη σκληρή, κερδίζοντας τη 3η της υποψηφιότητα. 


    Σύντομα θα τη δούμε στο The Muppets αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σετ του Man of Steel πολεμώντας σούπερ κακούς στο πλευρό του Superman ως Lois Lane υπό τις οδηγίες του Zack Snyder. 

    Είδατε τί κάνει μια υποψηφιότητα;
    Πριν από αυτή η συμπαθής Amy έπαιζε σε άθλιες κομεντί (Leap Year) και χαριτωμενιές (Julie & Julia).

    Όσο για το remake του El Orfanato, θυμίζω ότι ο Mark Pellington είναι ο σκηνοθέτης του Arlington Road (1999) αλλά και του μέτριου Henry Poole is Here.

    Ο Guillermo del Toro βρίσκεται στη παραγωγή του remake όπως καί στο original.

    Πώς σας φαίνεται η Amy Adams ως επιλογή;
    Έχετε να προτείνετε κάποια στη θέση της Belen Rueda του Ισπανικού original; 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Guillermo del Toro θέλει την Amy Adams στο remake του The Orphanage Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top